۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GAThering

Dah lama dilla x jumpa Azue, kak bed ni. Janjijanji asyik x jadi. Tanpa di plan petang tu kak bed called. Minta aku cari port nak makan kat mana. Otak tengah serabut. Mana erk tempat paling best. Memang aa kat bangi ni banyak bennor kedai makan. Sebut jek nak makan apa memang leh cari tapi nak cari suasana santai angin2 sepoi tu kena servey gak. Teringat kat Perantau ni. Jom lah kita lepak kat sini jek. Pensel pun malam tu called nak ambik album sekali. Alhamdulillah album dia pun dah siap so aku dah habis tugas satu. Tinggal satu lagi ni tengah nak siapkan. Malam tu Wawa pun ada. Pada kak bed & syarip tq kerana sudi jemput kak dod. Kalau tak menapak lah aku jawabnya. Keseluruhan gathering malam tu memang best. Licin2 pinggan belaka. tandanya mestilah sedapkan (hahaha). Terima kasih pada wawa partner yang menaja makan malam kami malam tu. Semoga diberkati.....
dilla suka nombor ni. Dulu dilla pernah ada plat kete 31. Ini bukan lah bermakna aku suka main nombor taw tapi memang suka angka 3 ni benornya.


7 comments:

ATZ HOMESTAY April 28, 2010 at 12:40 PM  

aper pun thankss yer dod..sudi bergather2 bersama...lama x jumper nko...perantau tu memang sedap...nak2 lagi ada org belanja...aper punnn piccas nko memang mantop...bikin lapor balik nie dod...huhuhuhu

☆ lieya latif ☆ April 28, 2010 at 12:54 PM  

yo kak dok oiiiii....tgk udang tu tegolek kemain seksis lagi.....peberet damia tu kak...mmg wajib order kalo mkn kat luar....tapi die kerja kan udangnye ajek....kulit tepung aku yg ngap!!!

cikbedahlaser April 28, 2010 at 3:00 PM  

waaaaa klu gmbr makanan serah je la kat kak dod...
terima kasih jugak sbb sudi join kami....
yup..smoga kieran d limpahi rezeki yg diberkati Allah...amin.....

terima kasih kpd kak wa n kak azue serta partner memasing.. heheheh e

next time kite wat PS kt luar ye kak dod.. sy tgh sibuk nk cri kemeja putih ni.. hehehhehe

dilaOHdila April 28, 2010 at 3:17 PM  

hahaha kak bed...bisa aja
cari kemeja putih cepat. lepas 9 May ok kut time senang sikit....Masuk 23 may dah mula bz anak buah nak kahwin ni

Lady of Leisure April 28, 2010 at 4:02 PM  

isk terlior tengok ikan tu..., siakap ka? sedap giler nampak..

eynda April 29, 2010 at 8:27 AM  

Adehhh...gambar makanan lagi hihi...yum yummm...

deaf_angel April 30, 2010 at 11:37 AM  

very nice looking dishes dod

dod, kamera dah cukup tiga belum dod? tak cukup, beli sampai tiga

nasib baik ko tak suka no 10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts