۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KIDDDYSHOOT



Pagi ni dilla ada shoot Damia & Baby Zara. Moga cuaca pagi ini sempurna hendaknya. Alhamdulillah sejak baby zara dah makin membesar ni buat pertama kalinya kakak Damia & Baby Zara dapat berganding bersama dengan photoshoot untie dilla. Sekejap lagi nak gerak ni & jumpa lagi....

Ni lah wajah Damia pagi ini. Mood akan kurang sedikit dari selalu. Memang banyak tenaga pagi ni terpaksa dikerahkan untuk mengejar Damia keliling taman (hehehe)
Baby Zara yang comel. Alhamdulillah enzima yang Baby Zara hidapi dah beransur baik. Terima kasih dengan cocoa Butter. Nampak dah semakin ceria baby zara ni. Kalau tak kena panas jer merengek selalu. Sian baby zara ni....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts