۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

COLMAR TROPICALE destinasi ku




Berjaya Hills (Colmar Tropicale) Pahang - A-bertema Perancis Resort berdiri 2.700 meter di atas permukaan laut dan dimodelkan selepas Desa Colmar aktual di Alsace, Perancis. Yang pertama dari jenisnya di Malaysia, Berjaya Hills (Colmar Tropicale) Pahang masih mengekalkan keaslian dan nuansa Eropah mitranya di Perancis. Melibatkan diri di pedesaan Perancis Berjaya Hills (Colmar Tropicale) Pahang sebagai arsitektur yang indah dan perabot membawa anda kembali ke masa era romantis Perancis.


Wah I'm Back! Rindu aku pada sahabat blogger semua. Pagi ni dilla baru mulakan tugas setelah cuti 3 hari bagi clearkan cuti2 tahun lepas ni. 1st day masuk kerja dah tentunya banyak yang pending. So tak leh nak masuk blog selagi kerja tak settle. Ni boleh dapat KPI lebih ni kan boss (ahak). Boss aku tu kekadang dia menyelinap masuk umah aku ni. Tak per dia tahu anak buah dia tetap maintain gherja. Nak citer pasal Colmar ni. Aku sampai tersilap2 tulis Colmar Tropicana. Nasib baik Lady tegoq (haha) apa lah aku ni kan, memandai jek hah. Colmar ni dilla pagi ahad dgn kawan2 opis dilla. 1st time aku jejak sini ni. Alhamdulillah cuaca baik selalu.

Inilah diantara perjalanan dilla & rakan2 Ahad lepas di Colmar Bukit Tinggi. Tempat yang sangat menarik. dilla ni tak reti nak menulis panjangpanjang. Dalam blog lady rasanya ada cerita pasal Colmar ni. Untuk percutian bersama family memang syok sangat ler.


Japanese Village
 

7 comments:

Lady of Leisure April 1, 2010 at 9:41 PM  

cantiknya... eh dilla colmar tropicale dah tukaq nama ke colmar tropicana ek...hehehe

dilaOHdila April 1, 2010 at 9:43 PM  

hahahhahaha(adei lady) apa lah aku ni kan
dok teringat TROPICANA saja. betui hang cakap tu. Mata dok rabun memalam ni wei.............

Lady of Leisure April 1, 2010 at 9:56 PM  

lawa la pic tu dila... takkan dua keping je kot hehehe... dia punya japanese village pi dak?
pic swan ambik dak?
lawa kan tpt tu sure banyak benda menarik perhatian hang untuk di snap...
kalau masuk pi ke japanese village, banyak bunga hutan pelik2 kat situ...lawa2..

dilaOHdila April 1, 2010 at 10:28 PM  

betui lady...ada banyak ni. ceq tgh dok pilih ni (hehe)kang berpinaw bijik mata ni lady (huhuhu)

deaf_angel April 3, 2010 at 12:47 AM  

dod, lawa2 dod foto

eh, apa souvenir ko beli?

dilaOHdila April 3, 2010 at 5:34 AM  

dep, tq
setiap kali destinasi tu aku beli fridge magnet jer dep
hehehhee yang lain tu aku tak hinggat nak beli

eynda April 3, 2010 at 11:04 PM  

Lawa2 gambar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts