۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GENTING


Bila sebut Genting semua dah terbayang Outdoor/indoor. Macam macam boleh main kat sana kan. Genting ibarat DISNEYLAND MALAYSIA. Kalau kat Brunei JERODONG THEME PARK memang lah POPULAR. Waktu balik dari BUKIT TINGGI kami sempat singgah di genting. Cuaca agak baik. Tapi manusia punyalah ramai. Tourist dari China, taiwan yang meramaikan genting waktu ini. Jam pukul 3.30 petang. Alangalang dah lalu ni jom lah kita singgah kejap.

Uncle Lan ni pandai pujuk Masya. Bila Masya majuk nak ikut mommy main FLYING COASTER uncle Lan lah tulun pujuk. Hehehe manakan acik dilla sanggup nak naik FC tu. Mau darah untie dilla stuck nanti. Suasana haru biru bila semua urang menjeritjerit naik Flying Coaster ni.

Telah selamat kembali kerumah dengan selamatnya, Amin. Satu hari perjalanan yang begitu memberi banyak kenangan. Keesokkan harinya bersedia untuk meneruskan ke Destinasi yang dirancang mengikut jadual perjalanan kami. Nanti kan......

2 comments:

Lady of Leisure April 4, 2010 at 10:05 PM  

amboi syoknya dila berjalan.. smo genting nun hehe.. sejuk tak d genting?

dilaOHdila April 5, 2010 at 5:30 AM  

hehhehe lady....
genting sejuk bila dah masuk malam
kabus tebal. bila nak balik itu itew cable car stuck tetiba. cuak beb....
hehehhe (gempak jek tuh)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts