۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GAMBANG WATERPARK

Perjalanan di teruskan pada hari isnin tu untuk menuju ke Gambang WaterPARK. Pertama kali untuk sampai ke sini. Kebetulan pulak ex-opismate dilla ada bengkel disini. Kami pun lama tak jumpa si Farid ni. Sambilsambil tu Farid nak belajar jugak tentang Dlsr. Jomlah kita ramairamai servey Gambang ni apa yang istimewanya tempat ni. 

Sempat singgah di giftshop Gambang waterworld ni. Harga tak lah mahal sangat masih boleh cari & beli benda kat sini. Paling seronok kita boleh shoot apa saja. Setengah kedai ni nak shoot ini tak boleh itu tak boleh. Kat sini seronok giller tak terkata (hehe). Setiap destinasi mesti dilla cari fridge magnet tu. dah bersusun fridge magnet kat rumah ni. Start daripada deerland sampailah Cherating. Seronok pulak tengok......

Pak Alan dari team HR yang menjadi drebbar disepanjang outing kali ni.

Masa untuk pulang. 

3 comments:

☆ lieya latif ☆ April 5, 2010 at 10:01 AM  

cantik2nye kak dod....teruja tgk...dulu mase baru bukak gambang ni ...ramai yg gi ...sume ckp best...tingin gak rase nak pegi nie kak....sonok anak dare ku ittew!!

dilaOHdila April 5, 2010 at 10:12 AM  

memang best Lieya tempat ni. Ada slide lagi. Tapi kak dod x sempat nak shoot tempat slide tu. nanti kak dod amik dari kamera lain tunjuk kat sini. Masa kak dod gi hari senen so org tak ramai mana pun.

Lady of Leisure April 5, 2010 at 5:27 PM  

amboi syoknya... tak pernah lagi lady pi tempat ni... teringin pulak rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts