۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KUANTAN

Perjalanan di teruskan. Jam pun dah menunjukkan pukul 5.30 ptg. Nak check in lagi dan jalan hotel nak kena redah. Nasib baik ada GPS. Pusingpusing gak bandar  Kuantan. Dibaginya jalan jauh lah pulak. Ikut schedule plan malam ni nak makan kat Tanjung Lumpur. So kenalah booked hotel yang dekatdekat sikit. 

VIEW disepanjang perjalanan. 
Dah sampai sudah. Dari luar DUTA SANDS ni macam usang je. Harga kan main hebat. 

Lepas check in kami tinjau pantai dekat ngan hotel ni. Waktu dah nak senja. Sunset pun tak ada. sekadar melihat dan merasai angin pantai. Malam tu kami makan di Ana Ikan Bakar Petai di tanjung Lumpur. Baru 15 minit order dah siap. Wah ....terhebat! Baru duduk dah siap semua. Makanan pun sedap. 4 orang makan dengan kuantiti menu yang pelbagai cuma rm88 hinggit jek, boleh lah. Di persisiran pantai telok cempedak ni ada Uptown rupanya. Macam macam ada jual kat sini. Kira meriah gak bila malam hari.

 Menu di Ana Ikan Bakar Petai...

Hari dah beransur malam. Kami pun balik ke hotel. Plan schedule untuk esok pagi nak tengok sunrise. Nak tengok orang nelayan gi ke laut. Kena bangun awal jawabnya. Kat sini tak leh duk lamalama. Makin rambang bijik mata tengok semuanya. Jom balik Jom!!


Esok kita criter tentang gambar ni erk...gud 9

5 comments:

☆ lieya latif ☆ April 6, 2010 at 10:47 AM  

wah akak pi mkn kat tg lumpur ke...selalu dengat kat situ sedap...cepat2 kak up gambar....taksabar nak menguji tahap napsu makan bile tgk pic2 akak...sure meleleh aku!! haahahaha

PINATBATE April 6, 2010 at 3:07 PM  

alamak Dilaaaa....!!!
Jalan Beserah tu banyak SATAR dan keropok lekor besttt!!!!!!
kepingin SATAR...ngencesss kakpinat!!!!

dilaOHdila April 6, 2010 at 3:46 PM  

hahahha kak PINT, jangan ngences dulu (huhuhu)

Lieya,
kakdilla tgh edit gambar jap erk. Jangan ngences taw(haha)

Lady of Leisure April 6, 2010 at 9:12 PM  

tak tahan tgk pic makanan tuhh...

eynda April 7, 2010 at 4:46 PM  

Syok jamu mata tengok gambar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts