۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DAY two

Pagi tu aku bangun awal. Tak nak terlepas nak tengok sunrise kat belakang pantai ni. Tapi Alan kata yang paling best view pantai ni bila turunnya Sunset. Nak tengok Sunrise kena pi telok cempedak. Alahai...tak kisah lah. Kita tengok pakcik Beserah ke laut. Satu moment yang baru kita nak terokai. Jom aaa tengok. Aku sampai kat belakang ni kira pakcik nelayan dah bersiap sedia tolak bot kelaut dah. Pagi tu cuaca tak seindah yang diharapkan. Macam nak hujan pun ada. Nampaknya kilat berkelipkelip dihujung sana.

Lihatlah dibelakang awan yang sungguh menebal ini. Kelihatannya sunrise dibelakang awan. Tak dapat dilla nak rakamkan moment ini satu persatu & Selamat tinggal pantai beserah. Jumpa lagi di lain masa. Pagi ni perjalanan harus diteruskan untuk ke Cherating & pantai Moknik sebelum pulang terus ke Bangi. dilla sempat bersembang dengan sorang pakcik nelayan di situ. Menurut beliau jam 4 petang selalunya nelayan akan pulang membawa ikanikan dari laut. Tapi nampak gayanya untuk hari ini tak ada rezeki dilla nak tunggu. Mudahmudahan lain kali dilla dapat rakamkan perjalanan nelayan ini dengan sempurnanya. 

Waktu nak balik hotel singgah kejap dibalik pokok Duta sand. Ada yang menarik disini.




3 comments:

Idida Aziz April 7, 2010 at 8:09 AM  

suka la gambar sea shell tuh....clean background...

eynda April 7, 2010 at 4:42 PM  

Suka jugak gambar seashell tu :-)

atty's April 9, 2010 at 9:56 AM  

nampak byk kopok ..beshnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts