۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KORJERKORJER

Sejaksejak akhir ni asyik tersadau jek bila jam pukul 5 pagi. Dah hampir 2 minggu ni. Agak aa faktor umur dah semakin tua. So sedarsedar lah apa nak kena buat kan (hehehe). Pagi ni harus siap awal segera. Sepatutnya hari sabtu hari untuk beresterirehat sedunia. Tapi mengikut schedule plan yang aku sendiri hampir lupa hari ini merupakan hari ganti kerja. Maknanya aku kena kerja.....enddecember nanti seperti biasa company akan shutdown & semua pekerja akan cuti panjangpanjang. Oklah jumpa nanti kalau ada bahan berita yang aku boleh paparkan disini nanti. Chow bedah!


6 comments:

tunbegia April 17, 2010 at 11:25 AM  

selamat bekerja mbakyu,

salamm,

dilaOHdila April 17, 2010 at 12:48 PM  

Haha Tq TUN
iki wes arep balik.....

Lady of Leisure April 17, 2010 at 8:16 PM  

isk bagus tu dila... lady suka kalau tersedar awal2 gitu hehe

deaf_angel April 18, 2010 at 8:18 AM  

dod
kadang2 tu makin umur, makin kurang tido time malam..
tapi siang kena short nap kalo tak penat sey..

Uncle April 18, 2010 at 7:36 PM  

memang da bomb!

dilaOHdila April 18, 2010 at 7:54 PM  

hahaha Uncle Tq
tu edit color

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts