۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Nan OOO nan

Bila tengok roti nan mesti teringat kat mamak. Jarang restoran melayu menyediakan menu ni. Kalau ada pun kehebatan rasa masih tak sama ngan mamak stall yang begitu pamos di Malaysia.

11 comments:

.: SharLeenZ :. April 15, 2010 at 2:29 PM  

perghh sodap...

☆ lieya latif ☆ April 15, 2010 at 2:38 PM  

adoi kak dod.....lieya ngah diet, ni....tahan jek tokak tak pi mamak.....tgk nan akak ni...buat daku ngences tau.....huk huk huk

Ruziawati Bukhari April 15, 2010 at 3:11 PM  

sedapnya dod. kat kedai mamak mana ni? buleh kak t g terjah.. haha.. dod sihat? tq sgh ke blog kak t ye?

eynda April 16, 2010 at 7:28 AM  

Alamak....silap masuk sini pagi2....lapar sudah :-D

tutcute April 16, 2010 at 9:39 AM  

nampak sedap tu. pehhhhhh

kucingorengemok April 16, 2010 at 1:17 PM  

lagi satu - puri, ooo sedapnya masa tengah kembang panas2 tu..

deaf_angel April 16, 2010 at 7:03 PM  

kat kl memang roti nan ni berlambak2 la.. tapi aku jarang makan benda ni..

dod kat spore kan, ada satu restoran indian muslim kan , jual 'roti maryam' / mariam '.

best dod

deaf_angel April 16, 2010 at 7:05 PM  

ha ah dod, puduraya nak renovate besar2an...

tu hari dah renovate dah buat waiting area cam kat airport, ni bahagian lain kot

bagus la aku untung pasal bas semua masuk bukit jalil, dari sana aku naik lrt terus

kalo tak masuk kl memang traffic jam, waste time aku

dilaOHdila April 17, 2010 at 6:49 AM  

dep....
nanti hang tepek Cheese nan Singapore na
sama ke erk?

dilaOHdila April 17, 2010 at 6:50 AM  

kak Tie..
ni mamak Ayza kat METROPOINT kajang tu
balik dari tournament bowling singgah jap sambil tgok BOla Hoben den Hoben itew;-)

Uncle April 18, 2010 at 8:45 AM  

Selamat bekerja untuk negara...semangat mesti ada...sebab nanti hujung tahun semangat pulak nak bercuti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts