۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TUPAITUPAI

 Puan Sri Amna bersama Puan Tamaki Ogata yang sungguh fasih berbahasa melayu

Terima kasih pada Puan Sri Amna & family kerana menjemput dilla untuk family gathering di Tupaitupai malam tadi. Tupaitupai dah bukak branch di Jalan Reko Bangi beroperasi semalam. Kedai lot yang sungguh besar dan tempat yang menarik. Sungguh selesa.

 

9 comments:

Mus March 19, 2010 at 11:37 AM  

nice pic....ada x gambar lain...gambar HANA ada?

tunbegia March 19, 2010 at 4:27 PM  

sungguh meriah uoolsss,

salamm mbakyu,

☆ lieya latif ☆ March 19, 2010 at 8:55 PM  

wau.....mmg best kan kak dilla mkn kat tupai2 nie.....selalu gak dengar org memperkatakannyer....

tapi cam biase laa...tgk pic akak lagi laa buat makanan tu nampak sedap dan waallllaaaa heheheeh

watie March 19, 2010 at 9:09 PM  

nampak sedap.... ni wat nak g try nie....

madamct aka sitione March 19, 2010 at 9:22 PM  

..nice lah blog layout akk..and the shots as alwyz..cun..

eynda March 20, 2010 at 12:30 AM  

Owwhhh tupai2 dah bukak cawangan...best la... :-)

Yunus Badawi March 20, 2010 at 12:48 AM  

wah best makan kat tupai2 tu.

Dulu masa kerja kat sykt kulit kerang selalu jugak lunch kat situ kerana tak berapa jauh dari opis hehehe

deaf_angel March 21, 2010 at 9:15 AM  

dod, variety of veggies ye tempat ni?
aku dah tua2 ni dod, suka lak makan sayur banyak2 haha

Fly March 21, 2010 at 6:04 PM  

nice pic Dilla, banyak perubahan yang membanggakan bila melihat photo2 Dilla skrg..Colour balance yang sesuai pada gambar dapat menimbulkan mood..syabas..keep it up a good work..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts