۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CARNIVAL

Hari ni last day carnival Hot balloon kat Putrajaya. Lepas kenduri tadi aku ngan Jemma singgah kejap kat sini. Biarpun dah nak pukul 2.30 ptg namun bahang masih terasa. Pakailak baju kurung aduhai mak. Kejapkejap asyik singgah minum air. Kali ni geraigerai amat banyak sekali. Banyak prop yang boleh dicari utk photography disini. dilla ada beberapa beli barang prop utk kidsphotography dilla. Best jugak harga pun boleh kurang sangatnya.

Heli ni dengaqnya satu kepala depa Charge Rm120. Pusing2 kira2 15 minit. Wah hebat & kayas. kalau yang beratuq tu dok ada 50 kepala kali 120 memang kaya pengangkutan Sabah ni....

as usual model saya JEMMA.

Croc sekarang ni meratarata dan ada dimanamana. 3 pasang 50 hinggit! Cuma beza sedap dan tak sedap si pemakai bila compare ngan ori punya. Ape pun ramai gak yang beli tu.

Inilah baldi yang dilla kata tadi. Sungguh menarek. Warna yang garang. Boleh letak mainan budakbudak. Dilla beli sebab nak letak mainan prop untuk shooting. Satu Rm10 hinggit jek. dilla beli 2 dapat diskaun, tq pada kakak yang jual timba ni erk.

Dilla x sempat nak tunggu sampai pukul 5 ptg. Cuaca yang panas memikirmikir nak cari port yang boleh relax kejap. Akhirnya lepak di nandos dataran.


8 comments:

Lady of Leisure March 22, 2010 at 12:45 AM  

hai dila... amboi syoknya dia pi carnical nun.... lady tak sampai pun lagi ke situ... lawa lah pics... warna warni malaysia gitu..
hehe

FarEast March 22, 2010 at 2:03 AM  

hari tu singgah hot air balloon sekejap je ... ya allah! panas dia btol2 perit kak dilla ... ramai kan org dkt sana ... sesak sungguh ;) nice output kak dilla ... keep it up! :D

hidungberantai March 22, 2010 at 10:29 AM  

wah warna warni nyer...best best best...bla nak ajak sya lak nih

☆ lieya latif ☆ March 22, 2010 at 10:39 AM  

cantik pic akak...lain dari yg lain...kacang tu ari tu lieya tgk tak sedap....ni tgk gambar terus rase nyesal tak beli wakakakakaka

lieya pun pegi tak lame kak...panas yg amat....tak tahan ...balik tu terus masuk alamanda....sejuk sikit heheeheheheh

nieda March 22, 2010 at 10:54 AM  

salam,
cantik picture, baldi tu comel sangat..

dilaOHdila March 22, 2010 at 10:57 AM  

salam lady...
sonok aku tgok gambaq trip hang tu
bila lah agak nya aku nak sampai sana erk (hehehe)

Fareast
memang panas. akak yang berbaju kurung ni pun rasa nak londeh dok dalam ayaq jar......

HK
bilalah acct Flickr kita nak Ok erk
mood hampir nak ilang ni...

Lieya
kacang tu akak x beli pun. Sebab jalan dok berhabuq. depa tak tutup pun. depa ni tak jaga lah kesihatan (hehehe)

tunbegia March 23, 2010 at 1:53 PM  

waduh waduh mbakyu, gedi beneran kacamata ireng, kehh

rashaiza_lensakita March 23, 2010 at 5:09 PM  

syoknye g kanival..pic chantek2 semua...telepas lagik kali nie kanival nie..huhuuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts