۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Lepaking

Kisah semalam. Balik dari karnival terus gi kat Nandos dataran untuk basahkan tekak. Kereta punyalah banyak. Maklum Putrajaya tengah berfiesta. 

Makan kat Nandos. Nampak arab pakai tudung tu. Sedara dia gamaknya duk Q depan aku. Tanyalak kat counter nandos kalau ada Beer. Giller ke hapa arab ni. Ingat Dubai agaknya. Adik Nandos tu macam bengang jek. Dok tanya banyak kali ada beer ke tak.

4 comments:

☆ lieya latif ☆ March 22, 2010 at 12:31 PM  

mmg sosak ngan keter kat putrajaya nie....kalo hari keje sgt la teruk huhuhuhu.....

Lady of Leisure March 22, 2010 at 11:26 PM  

dila rajinnya bawak dslr pergi ke mana2 ye...
bagus2 sbb boleh capture moment yang best2..
:)

deaf March 23, 2010 at 2:39 AM  

dod
very colourful

FarEast March 23, 2010 at 9:16 PM  

suka tgk color dkt secret receipe tu ... mcm hdr je ... ye ke kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts