۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

New Baby

Esok pagi ada assembly. Seperti biasa harus bangun awal dan mestilah sampai opis sebelum pukul 7.30 pagi. Tapi malam ni macam lewat tidor sebab mata masih lagi bertahan. Pagi ni kat opis bekerja seperti biasa. Semuanya berjalan lancar. Hari ini adalah hari yang amat menggembirakan diri saya. Sebabnya my boss Mr Param telah bermurah hati untuk menjualkan D300nya pada dilla. Dari minggu lepas dilla dok pujuk dia suruh jualkan baby nikon ni tapi dia belum lagi nak buat keputusan. Memang ada hajat hati dia nak beli D300s. Kalau dilla memang tak mampu nak memiliki nikon baru ni kerana harganya boleh beli sebuah motorsikal. Semalam petang setelah greenlight diberi pagipagi lagi Mr param sudah berada dikaunter opis dilla. Yeah.......alhamdulillah. Kawankawan seangkatan dilla jugak mengatakan ini adalah luck dilla. Sebabnya d300 memang susah nak cari. Kalau ada pun harga 2nd dekat 3900 above. Memang aku turun tangan dibuatnya. Dalam seminggu ni memang jenuh dok cari kat semua Forum tapi hampa belaka bila tengok harga yang still melambung tinggi. Dengan Mr Param dilla dapat best price, tq so much! Hari ini jugak Mr Param sudah beli D300s di bintang maju. So pagi tadi dilla try test power. Memang agak kekok lah sikit kan.

Owh ramai gak yang tanya apa jadi dgn D40? Owh d40 tetap bersama dilla sampai bilabila, insyaallah. Susah senang bersama dengannya. Ada kenangan D40 dengan diri dilla sebenarnya. 

Boss AdminKu yang Cool CAPTAIN ADY

7 comments:

PINATBATE March 23, 2010 at 11:34 PM  

hamboi Dilaa....banyak ong lah..

Lady of Leisure March 24, 2010 at 1:08 AM  

amboi dila.. dah dapat gadget naru bestnyaaaa......

deaf March 24, 2010 at 6:02 AM  

dod tanya mr tu dia ada kamera lain lagi nak let go tak?
kasi aku free satu la

tunbegia March 24, 2010 at 7:37 AM  

ammvoiiii mbakyu,

☆ lieya latif ☆ March 24, 2010 at 7:15 PM  

wah ade gajet baru la nie....henset baru...kamera pun yeak.....cayalah kak dod....tahniah!!...byk best laa!!!

Gieyana March 24, 2010 at 9:18 PM  

nk jugak D300 tue..huhuhu..

Tahniah yer..:)

dilaOHdila March 25, 2010 at 10:07 AM  

salam kak pint, lady dep, lieya, Tun & Giena. aku mc arinih sakit tekak merangkap semput. smalam aku ada assembly. mayB penat sgt kut. ni baru amik Nab, lega sikit dahnya.

kakpint, ini kut dinamakan ONG kan (ahak)
lady....x terpikir pun nak upgrade jauh ghini. tapi rezeki kan boss lak tiba2 nak jualkan dia punya gadjet tu.

dep, boss ni memang suka benda electronic. mcm2 ada tapi dia tak jual lah dep. ni pun sbb dia kesian kut (hehehe)

TUN...
kapan arek Outing Yok!

Giena..hehehehe
kakpint kata ONG ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts