۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

RED WOK

Di Bangi terlalu banyak kedai makan. Yang lama pastinya dah banyak regular customer. Pasti ada yang menarik untuk kita tinjau masakan apa yang boleh kita try dan kongsi info bersama. Pada kedai makan yang baru pun pada kebiasaannya kita akan try rasa dimana ada kesedapan menu yang disediakan. Pasti akan berulang-ulang datang menikmati apa saja yang disajikan. Tetapi jika sebaliknya maka sEKALI tu ajer lah mike datang erk. Terbaru restaurant RED WOK openceremony pada 26 Feb lalu. Dilla sempat singgah secara kebetulan memandangkan hajat hati nak makan kat AUSTIN STEAK seksyen 7 tu. Tapi penuh dengan umat. Terpandang RED WOK yang sungguh shuntek ini. Lalu kami singgah dan merasailah menumenu yang kami cuba try ni. De' Owner adalah sama dengan D' Village View Bangi. Rmai yang mengatakan D'Village ini kepunyaan Tokey Cina. Memang betul Ownernya adalah seorang muaalaf iaitu En Awang Hasyim. Red Wok ini juga dipunyai oleh En Awang Hasyim & Haji Mohamad. So Dunt' worry........

Dilla lupa lah apa nama menu ni. Tapi sedap. Ada nangka, rasa lemaklemak ghitew.
Bean Curd. Hanya makan bean Curd ajer ke. Malam tu kami baru balik dari Nuri reflexology sempena maulidur rasul dah tentunya kenyang ngan nasi. Jadi order order apa yang nak di rasa. Kami order 4 menu tapi akhirnya hanya 2 menu saje yang kami dapat. Alasan order hilang. Camana lah ya. Kami maafkan lah sebab maybe 1st time beroperasi. Kelam kabut orang dapor waktu tu agaknya. So next time make sure pelanggan you all puashati atas semua service. 

Licin habis (he he he)


Restoran ni sesuai untuk bawa Family ke sini MORE PICTURE.

Steamboat.....

6 comments:

tunbegia March 10, 2010 at 1:59 PM  

kabeh abang,

salamm mbakyu,

atty's March 10, 2010 at 3:11 PM  

nexttime leh terai ..

Helmiyani March 10, 2010 at 10:32 PM  

dilla, aku kalau tengok gambar food hang mmg jeles tawww.. ntah baper kali snap sampai sejuk lauk aku tu, tak dapat gak angle yang cantik.. mencik la! hang punya bukan takat cantik, bikin kecurrrrr....

dilaOHdila March 10, 2010 at 11:05 PM  

salam TB..
abang lawannya Ijou kan (he he he)

atty
try lar
kalau tak sedap sekeh sapa yang masak tu erk...he he he
jangan ilang menu macam aku udah ler

Nunu
lawo gak apa hang punya food shooting tu
perasaan mata jek tuh....he he he

Lady of Leisure March 11, 2010 at 4:58 AM  

ni yang aku geram ngan si dila ni.. dia amik gambar apa pun cantik tau.. nak kena berguru ni..

CikLilyPutih May 20, 2010 at 3:04 PM  

BBQ steamboat also not bad. sedap oo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts