۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CELEBRATION


 
Malam tadi kami semua celebrated untuk Amy sempena SPM & Farah /Apis untuk birthday dia orang pada bulan ni. Pada mulanya nak buat kat Windmill. Tukar plan di saat akhir untuk family dinner dekat RED Wok. Sekali lagi Red wok tidak menjanjikan yang terbaik dari segi service. Makanan yang dihidangkan amat lah slow untuk dihidangkan satu persatu. Habis nasi baru lauk yang lain sampai. Tempat dah shuntek tapi service kena banyak Improve lagi. 

 Happy belated birthday Farah....


Birthday boy


Tahniah buat Amy....Moga Impian seterusnya akan jadi kenyataan.


Tetamu cilik yang diundang Khas dari seberang.....


Wakil dari DOTA teams. Sebelah kanan tu otai Dota. Saban malam umah bangi ni dah macam CC. Oh lupa malam ni semua pakai baju belang2 yang disponsor oleh makcik bangi ya (huhuhu).



1 comments:

☆ lieya latif ☆ March 15, 2010 at 10:05 AM  

alamak...bikin spoil laa kalo order sampai lambat.....dari mood hepi2 terus jadi down kan...ape2 pun yg penting nak meraikan yg sambut besdei ngan org yg berjaya dlm spm...so cheer!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts