۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTING LAGI

Dalam minggu ni nak lupakan dulu soal gherja. Nak release sehari dua. Ikut plan nak bercuti Outing mengikut schedule yang telah disusun atur oleh UyiePhotographerPutrajaya sejak balik dari Cameron hari tu. Tapi last minute cancel coz Uyie terpaksa balik Kelantan esok malam atas sebabsebab tertentu. Plan asal masih diteruskan ke Bukit Tinggi pagi ahad ni bersama Lanz Havokian's. Kami balik hari pun. Memandangkan hari Isnin nanti dilla & Jemma akan ke Gambang waterworld dan akan meneruskan perjalanan ke Cherating. Hari Selasa baru balik Bangi. Semua ni nak menghabiskan cuti tahun lepas yang telah sampai ke tahap naga march ni. Daripada hilang macam tu ajer baik kami gi cuti. Boleh shoot view yang menarik untuk bahan berita blogger nanti.

Yang pasti aku akan merindui adikadik semua.......

 Esok pagi dah janji ngan kawankawan snapmalaysiadotcom nak breakfast sama. Dimana tu di area seksyen 9 lah selalunya dekat ngan Kopitiam ni. Dah lama tak jumpa Maza, Labu & Akim ni. Lepas tu nanti dilla nak gi Lowyat arinih. Bag Camera dilla sudah putus.Rabaq habis dah tu. Ekcelli bukan bag camera pun. Tu bag company bagi masa treasurehunt hari tu. Dilla x kisah pun asal bag tu besar muat barangbarang yang nak dijinjing asal masuk jer. Tapi ini sudah putus terpaksa lah kena cari lain lak. Harapharap jumpa yang dihajati. Kat bintang Maju tu ada gak tapi walla mahal giller. Kekadang bila pikir macam tak masuk aqal lah pulak bila tengok herge tu.

4 comments:

E.d.Y March 27, 2010 at 6:06 PM  

gambar bunga warna putih tu lawa..

hidungberantai March 27, 2010 at 6:20 PM  

wah outing sajo dia ek..dasat2 gambo pun dasat2 gak huhuhu

Lady of Leisure March 27, 2010 at 6:47 PM  

betoi pic bunga putih tu lawa giler...
isk isk isk kagum betul..

deaf March 27, 2010 at 11:52 PM  

sapa polish cermin tu sampai reflection dia cantik gitu haha

anyway, last photo tu pengsi dod, gelap tapi clear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts