۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Weekend

Pagi tadi janji sudah dgn Maza & Family, akim utk bekpes di Balang seksyen 4 tambahan ni. Dia orang sampai dulu. Acik Jemma terlewat pagi ni (hehehe). Dah lama tak jumpa kawankawan snapmalaysiadotcom ni. Qistina anak Maza ni comey sungguh. Gerem tengok.

Balik dari Balang terus siap-siap nak gi Lowyat kununnya.  Tapi ubah plan last minute ni. Nak cari beg kamera ku yang dah nak tercabot ni. Esok nak gi outing. Pukul 11 tadi dilla & Apis gi cari jalan Ipoh. Nasib baik jumpa dengan menggunakan GPS handphone si Apis. So dapat lah sudah barang yang dihajat. Rambang mata bila tengok album kat DIGICOLOR ni. Semuanya comelcomel belaka. Dilla sempat beli beberapa buah album untuk KidsPhotography dilla. So tak payah susahsusah nak cari  lepas ni. Mesti lapar kan satu hari berjalan kat Komplek Mutiara ni. Ajak Apis makan kat Mines lah. Teringat Sweetchat tu. Apa lagi kalau bukan DurianPancake.  Kali ni ael anak buah dilla tak ada kat rumah. Kalau tak memang aku hangkut sekali. Dia lah yang mengenalkan pancake durian ni. Ada sms masuk pulak. Lor rupanya opismate dilla pun ondeway nak gi sweetchat. So apa lagi kami janji aa nak jumpa sama.

Maka dekat Sweetchat tadi berjumpalah dilla ngan Marsya Kirana. Dah lama tak jumpa Marsya ni walaupun ibu Marsya harihari untie dilla jumpa taw.

Ok lah sampai disini dulu. Esok pagi dilla kena bergerak awal untuk Outing ke Bukit Tinggi. Kali ni Marsya Kirana & Jemma menjadi model outing dilla. Nantikan oleole Photog dari Bukit Tinggi untuk semua. Love u..................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts