۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SALAM MAULIDUR RASUL


 Sempena dengan hari Maulidur Rasul ni semua rakyat Malaysia bercuti hari ini. Insyaallah petang ni jam 6 petang dilla jugak akan menghadiri sambutan Maulidur Rasul di Medan Mara KL bersama badan NGO dan persatuan orang buta.

Sempena cuti yang panjang ni jadual agak padat jugak. Bermula hari ini sampailah hari ahad memang schedule yang diatur oleh Cik Syidah & cik Uyie agak mendat tapi teratur. Kita orang akan pergi outing ke Cameron pada hari ahad ini. Sabtu petang cadangnya nak shoot di KLIA landing over tu. Tapi disebabkan Contruction LCCT tengah dijalankan pintu gate tu mesti dah di tutup makanya ubah planning pulak. Kami akan ke Bagan Lalang. Teruja dengan alan Havokian punya entry maka rasa nak mencuba  mencari view di gold coast BL esok. Kalau cuaca baik boleh tengok sunset. Esok pagi di Taman Tasek Cempaka Bangi ada pameran Lanskap seperti yang tertera di bawah itew. Bagi sahabat blogger yang minat tentang bunga dan lanskap ni mari lah datang ke bangi. Julungkalinya pameran ini diadakan untuk tahun 2010. Dah tentunya mesti ramai  peminat-peminat bunga yang akan datang ke sini.


Karnival Industri Landskap
Taman Tasek Cempaka,
Bandar Baru Bangi,
Selangor.

27hb Feb. 2010 - 7hb Mac 2010


teruja dengan bunga ini. Shuntekkan. Inilah shoot dari alan di Goldcoast Bagan Lalang. 



3 comments:

Lady of Leisure February 26, 2010 at 11:22 PM  

tgk pic bunga tu rasa mcm kat spa pulak..

Helmiyani February 27, 2010 at 5:13 PM  

suka gambar masjid tu.. very da clear... bleh bikin kad or poskad :)

☆ lieya latif ☆ February 27, 2010 at 10:26 PM  

salam maulidur rasul kak dilla...

wah penuh aktiviti akak time cuti2 nie...lieya pun ke bagan lalang tadi (sabtu) g makan seafood heheehehe.....

akak ni tau jek pot mane yg cun nak di potret kan...tak sabar nak tgk hasilnyer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts