۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MIND YOUR LANGUAGE

Inilah class BI yang wajib dihadiri oleh staff PMB setiap kali hari isnin dan sabtu. Semenjak pengurusan atas ni mat salleh boss baru ni mengambil alih jawatan GM makanya semua staff diseru untuk masuk ke class ni. 

Hari isnin boleh lah tahan lagi. Time hari sabtu tu agak liat semuanya. Maklum masingmasing adakala dah ada plan. Bagi yang belum berkeluarga tak jadi masaalah. Sebab tu kengkadang class pun tak cukup korum.


4 comments:

tunbegia February 25, 2010 at 11:29 AM  

mbakyu,

'language' kok, udhu 'langguage' ,

salamm,

dilaOHdila February 25, 2010 at 11:40 AM  

ahak...
aku sellau ghitu. terlebih sudah g

Uncle February 25, 2010 at 10:36 PM  

Dear Dila.
Jangan ponteng kelas...kena sebat kat assembly nanti!

CatlinaFly February 28, 2010 at 12:08 AM  

salam dila..mamper ke sini , dah lama tak jenguk sini..thanks dila dtg jenguk kami..e-ein baru tumbuh sebatang gigi je hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts