۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SALAM JUMAAT

 

Salam jumaat buat sahabat blogger yang di kasihi. Masa begitu pantas meniti harihari perjalanan. Makin kehadapan dengan seribu langkah. Moga perjalanan kita hari ini akan lebih sempurna....amin.

 



 


11 comments:

Ayah Aiman February 5, 2010 at 12:02 PM  

salam jumaat dr anak jowo benut.

kita umat diakhir zaman ini mmg merasakan masa begitu pantas berlalu.

sedar x sedar, umur pun dah byk meningkat..

tunbegia February 5, 2010 at 12:10 PM  

salam jemuaah jugakk mbakyu dilah,

tunbegia February 5, 2010 at 12:13 PM  

mbakyu,

nopo tulisan jawi gambar sing duwur kae orak keneng di boco, opo aku wes tuwek agak e,

emboh la

dilaOHdila February 5, 2010 at 12:25 PM  

kabarey bapak ey aiman
wes entek bergabung urrung....yo
tq bapak iman
kita sejowo
saling doa mendoakan yang terbaik....

dilaOHdila February 5, 2010 at 12:28 PM  

TB..
yo lah kan
aku pun bilo Mboco jawi kuwi kok motoku kerro
Oppo sing tak tulis mau Yo (ahak)

atty's February 5, 2010 at 2:31 PM  

salam jumaat dila ..

Portdy February 5, 2010 at 3:48 PM  

salam jumaat juga dill

dochisyam February 5, 2010 at 7:23 PM  

Beautiful picture of the mosque Dila!
I w just there this afternoon...

PS: Malam besok 6/2 ada marthon at Putrajaya malam tau tak?

Putrajaya Night marathon.
sure best ambil gambar punya

Doc

hidungberantai February 6, 2010 at 12:50 AM  

salam...wah dok kat putrajya ka lani...lawo gambo ulor tu ek..

masa memang pantas berlalu pergi tanpa kita sedari kita sudah jauh meninggalkan hari kelahiran kita dan semakin dekat dengan hari kematian kita..
adakah peningkatan usia kita seiring dengan apa yg kita peroleh...

eynda February 6, 2010 at 8:19 AM  

Salam Jumaat.....Happy weekend :-)

dilaOHdila February 6, 2010 at 8:01 PM  

salam atty salam Pot
lama tak nampak hangpa berdua :-)

Doc...
malam ni geng skodeng tarak lah doc
memang tak leh nak gi
dah miss satu shoot kali ni, anyway thanks doc:-)

HR...
bila dipikirin memang macam tak bersedia jek kan
yang pasti kita pasti kembali kepadaNya....

salam buat Nyda jugak:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts