۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Ourclass

 

Pagi sabtu selalunya banyak plan nak kesana sinun. Tapi semenjak opis
company dah provide class untuk staff maka semua yang terlist nama tu wajib hadir. Class start pukul 9 - 11. Selebihnya sambung lah buat kerja pendekkata senang di panggil overtime. Tiyya sms ajak dilla shoot kat taman Botani pagi ni. Reply call x jawab pulak si Tiyya ni. Memang x leh nak follow. Habis class sambung buat kerja, kununnya tapi memang betul. dilla buat housekeeping hari ni. Habis dah buang segala benda yang tak guna tu. Entah macam2 benda ada kat dalam drover tu. Naik sakit mata dibuatnya. Adikadik finance pun kerja jugak pagi ni since ada auditor yang tak habishabis buat kerja tu. Sampaikan ada yang nak plan gi cameron pun terpaksa cancel. Nasib badan lah dik oi. Tak apa lain kali plan betulbetul.

 

Sebelum teacher sampai aku kemeh dulu meja tepon ni. Semua orang tanya kenapa ganggang tepon aku berkilat? Bukan taruk minyak pun. Jauh sekali nak lap jadi shining macam tu. Mungkin sebab terlebih angkat letakangkat letak jadi peluh menyerap (ahak) geli pulak erk. Boleh buat cermin taw. Kalau keadaan terdesak tu belasah ajerlah. Selain telefon apa yang ada kat meja ni. Photog Tilla anak arab yang aku jumpa kat playgraound tu & photog Aqma yang selalu aku rindu. Aqma anak neighbour dilla masa tinggal di Taman sepakat dulu. 5 tahun baru jumpa kat Pasar malam bangi hari tuh.  

  



dilla cakap ngan adikadik finance ni. pagi ni kak dilla bawak camera. Bukan nak gi mana pun saje jek bawak. Tangan rasa gatal nak cari bahan untuk  berblog. Modal dah habis dah so kena lah cari bahan baru gak. Teringat cerita kat blog enyda. Adam kata semua gambar mama nak tangkap (he he he). Orang berblogging kena ada bahan. Supaya nak update dari masa ke semasa tu sentiasa ada bahan untuk dicerita. Kalau tak berupdate blog tu mesti ada sebab. Mungkin stok bahan dah habis dan kering idea, tu aku lah.

 

Staff paling rajin dalam Finance, Kyra & Shima. Eh pagi ni pak aji mai lah. Bila lah kita nak dapat bonus erk. Untung tarak ka.....

  



 Ayopa....sensei gowri dah sampai. Habis aku kena denda kali ni. Seringgit marri.....tapi bukan aku sorang jek yang kena denda ramai lagi rupanya. Class masih kosong dan ada berapa kerat jek. Biasalah pagi sabtu hari cuti pulak tu. Next time jangan buat lagi erk....

 

peace peace peace jangan nakalnakal........


5 comments:

eynda February 6, 2010 at 10:05 PM  

Wow...teruja tengok kamera tu :-D Patut la tersedak...ada nama eynda hehe...

jeff February 6, 2010 at 11:26 PM  

>> simple yet meaningful...

deaf_angel February 7, 2010 at 6:24 AM  

dod
ur animal photos I like.
especially previous post kepala ular tu..

dod gi la buat chinese new year theme photo shot.. merah merah gitu

E.d.Y February 7, 2010 at 7:36 AM  

ni keje ke, amek gamba??hehe..

tunbegia February 7, 2010 at 11:05 AM  

sungguh jelita,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts