۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KISAH CINTAMU Alynne & Wan

Salam hari minggu. Dah berapa hari tak update blog ni. Bukan apa tiada cerita yang menarik yang nak dikongsisama. Semalam lepas class gegas ke karniwal WOW Putrajaya. Dengan cuaca yang panas tu tentulah pergerakkan jugak agak terbatas. Kejapkejap singgah bumbung berkhemah. Agak dalam dua tiga jam terus balik lah. Lagipun tengok macam tak ada apa yang menarik sangatnya. Pekena cendol depan Sony tu baru rasa lega. Pukul 4 ptg gerak lagi ke Putrajaya. Kali ni ke precent 6. Outdoor bersama Alynne & Wan.

Pasangan suami isteri yang cukup cool. Dapat shoot dekat jambatan ni dari mula sampai hujung ni. View memang menarik. Tak lama tu dengar macam bunyi wisel. Tercaricari jugak mana datang hala bunyi tu. Rupanya pakguard dok lambailambai tangan suruh kami patah balik. Nasib baik dah habis shoot. Rupanya itu kawasan larangan. Kawasan larangan tapi tak ada papantanda. Mana tahu dong! Menurut kata pakguard ada budak jatuh tergelincir meninggal kat situ tahun lepas.



13 comments:

tunbegia February 21, 2010 at 8:15 AM  

photone ayu ayu kabehh mbakyu,

salamm,

senorita_alynne February 21, 2010 at 10:20 AM  

kak!!~
thanks a lot
mmg great job!
kwn kite suka pic yg kat jambatan tuh!
terbaeks

☆ lieya latif ☆ February 21, 2010 at 10:25 AM  

cantek sangat!!! couple pun cute & sporting....tahniah kak dilla...

eynda February 21, 2010 at 10:46 AM  

Diaorg posing macam pro lah :-)

Lady of Leisure February 21, 2010 at 10:44 PM  

cantik la dila.. kagum ai taw.. hehe

hidungberantai February 22, 2010 at 12:11 PM  

wah dasat2..smart n cantik n comel..tone yg mnarik..compo yg mnarik..model yg mnarik..gabungan smua mnjadikan gambo itu cantik tertarik menarik kau mmg dabom..

MsCinderella February 22, 2010 at 12:43 PM  

ler...timing kita skit saja nak ekna..aku p area saitu ambik gambo tu dlm kul 7 saja..klu terpergi awal leh skodeng kerja hang...hehehe

btw..aku mmg peminat2 gambo hang..very good...i likeeeee :)

Nadri February 22, 2010 at 2:03 PM  

romantiknya pasangan itew...
boco ne sopo seng ayu ikeh???

dilaOHdila February 22, 2010 at 3:07 PM  

Salam TB...
tone sing ayyu yo Tq (he he he)

Yeaha cik senorita
tq kerana sudi jadi model DB
ntime ada job boleh panggil lagi huh;-)

Lieya
couple ni sporting giller
enjoyed sungguh sampai kena kejor ngan guard pun still senyum lagik

dilaOHdila February 22, 2010 at 3:11 PM  

Nyda..
alyyne mmmg talented..
CIKCATWALK FINANCE (AHAK)

OH LADY, Tq
bila tgok kg mu itew hatiKU jadi tergoda...ADEIIIII

hr
Kita belajar online jerlah erk (he he he) pe pun tunggu FLICKR baik dari sakit dulu...

MOD CIN
ceq x taw pun hang nak mai Pjaya
kalau tak boleh ceq tunggu
ingat nak duk lama lagi tapi sbb GUARD tu dok panggil cam tu ilang MOOD aaaa

E.d.Y February 22, 2010 at 5:13 PM  

lawa..edit guna apa nie?

dilaOHdila February 22, 2010 at 5:32 PM  

dilla edit guna Pshop cik edy

Jul's Bini Jae February 23, 2010 at 9:36 AM  

lawa ler gambar tuh Dila..terpegun tgk..
biler la nk menghasilkan gmbr sebegitu rupa..hehehe...

jambatan mane tu yek..???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts