۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KARNIVAL WOW

Teruja dengan Wow karnival di PUTRAJAYA makanya lepas class terus redah kat sini. Cuaca yang panas ni terpaksa lah melepak pekena ice. Ada pulak  kipas yang ada sembursembur air tu aduhai rasa seperti nak disorong bantal jek hah.


7 comments:

portdy February 22, 2010 at 7:33 PM  

gambo keta ford tu lawa

Lady of Leisure February 22, 2010 at 10:01 PM  

semua gambo lawa... tapi paling best gambo patung tonggek last sekali tu.. yang dia pekang balang atas kepala tu hehe..

Gieyana February 22, 2010 at 10:40 PM  

phewitttt! cantik siut photo Dhila...:D

deaf_angel February 23, 2010 at 5:39 AM  

dod
cam gini la... street scenes, toys..
takdelah asyik bunga je, tak rock ah dod

☆ lieya latif ☆ February 23, 2010 at 11:37 AM  

ohoooooooo kak dilla pergi yeak....tak tahan panas la...leiya tak pegi pun...tai malam layan bunge api....tu pun tgk dari balkoni umah keh keh keh

Nadri February 23, 2010 at 5:12 PM  

thumbs up for the nice picture..blhlah buat tutorial lepas nie..

p/s: rasanya karnival "Wow Putrajaya" akan menjadi acara tahunan

Mawar February 23, 2010 at 8:46 PM  

cuannntik.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts