۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ASSEMBLY

 

Pagi ni ada assembly. Seperti biasa kenalah datang awal sikit gi opis. Bulan febuari 2010 assembly yang pertama semenjak masuk tahun baru ni. Ekcelli pada tiaptiap bulan diwajibkan namun atas sebab yang tak dapat dielakkan untuk januari assembly terpaksa dibatalkan. Kali ni assembly kami agak meriah sedikit kerana pada assembly kali ni MD turut hadir. Pada kebiasaannya kami akan meraikan sambutan harijadi untuk staff yang meraikan pada setiap bulan. Hadiah dari management untuk sambutan hari lahir pada kali ini adalah berbentuk MUG. Amatlah shunteknya.....tq.



  



 













  

  

  

  


9 comments:

watie February 9, 2010 at 11:12 PM  

amboi2...skarg pic makin meletop.. hehehe... guna apa kak ps ker cs?...

jeff February 10, 2010 at 12:10 AM  

>> setuju...
>> pix makin meletop letop sekarang...:D

Lady of Leisure February 10, 2010 at 12:32 AM  

wah dila mmg berjalan sentiasa bawak dslr ni ek..
tabik spring sama dila.. moga sentiasa success..

☆ lieya latif ☆ February 10, 2010 at 9:26 AM  

malu lieya tgk pic kak dilla...bukannye aper lieya selalu ponteng kalo ade assembly kat kem kesihatan nie wakakakakaak....tapi assembly akak best ar sebab ade makan2 ....kek pun mengancam....hik hik hik

dilaOHdila February 10, 2010 at 10:16 AM  

salam watie...
baru belajor2 guna LR. ada tu guna pcape ajer....

Bro jeff
tq. dah lama tak masuk Fp bro jeff ni. penuh dgn Info

Lady
S90 tu kan ada. jom aa xplore LR ni hah:-)

Lieya
kalau kat opis kak dilla tu tak leh nak nyuruk
semua tempat boleh nanpak. Mmg best bab tang makan tu. nampak meriah jugak lar ( he he he)

tunbegia February 10, 2010 at 2:06 PM  

sungguh jelita, kabeh ayu tenan,

salamm mbakyu,

Yunus Badawi February 10, 2010 at 4:11 PM  

tunjuk ramai2 yg cun tu masih available ke? hahaha

4 Kay-E February 10, 2010 at 8:19 PM  

assembly mcm ni meriah ye.. siap dgn kek... seronok semuanya..

Portdy February 10, 2010 at 9:22 PM  

alahaiii cuuunnnyaaa ......kek tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts