۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Pagi Ku


Terlebih rajin pagi ni. Lepas jam 12 malam mata tak leh nak pejam. Tinjau blog PMB yang dah lama aku tak kemas kini. Last sekali masa farewell Mr Ruff. Mak aih lamanya. Kawan-kawan dok hint sokmo. Apa jadi ngan blog sinun tu. Lagi pun tak ada xtvt sejaksejak akhir ni melainkan blog sendiri. Apepun aku tak nak dikatakan lupa pada sinun maka aku update jugak lah walaupun hanya sekeping gambar. Tanpa gambar rasa tak meriah lah pulak kan.

 


 



Foto ni merupakan koleksi lama 2009. dilla buat sedikit treatment. Seronok juga main dengan color ni. Potret Zuhairah & Jemma pernah menjadi entry blog ini. Kali ni dilla mainkan tone yang berbeza.


 

 










9 comments:

deaf January 20, 2010 at 11:06 AM  

lawa ah gambo tu... aku nak try buat la reflection gitu

betul ko cakap dod,
blog ada gambo meriah sikit

pmb tu apa website ah

Lady of Leisure January 20, 2010 at 3:36 PM  

santeknya... kagum2...
lady baru beli kamera.. tapi bukan la dslr.. hehe.. beli s90.. terpengaruh kat porem cari wakaka..

☆ lieya latif ☆ January 20, 2010 at 5:44 PM  

cantik.....tu ar kalo org cam kak dilla ni ...minat pada fotografi, bile bosan2 sura dok ralit edit2 gambar.....cantik2....suke lieya tgk...

dilaOHdila January 20, 2010 at 7:15 PM  

salam dep...

reflection tu kalau kena cermen memang boleh jadi dep...

PMB tu company aku punya Blog. aku yang monitor:-)

lady
wah S90 ke? best tu boleh geng ngan si DEF ni hah
teringinh aku nak memilikinya....bila lah ni...

Lieya tq.
nilah keja aku seminggu dua ni. tak banyak shoot utk tahun baru ni. so apa lagi archieve 2009 punya foto main tone jek erk. Camera lieya pun leh gak buat cam ni hah. guna PHOTOSCApe download free lieya....

hidungberantai January 20, 2010 at 8:01 PM  

amboi amboi amboi...nape la cantik sgt gambo nya tuh...jeles eden...

dilaOHdila January 20, 2010 at 8:49 PM  

hehehhe HR
aku selalu follow idea hang taw!

Idida Aziz January 20, 2010 at 9:53 PM  

mak aihhh makin cantik ok

Portdy January 21, 2010 at 11:24 AM  

dill gambo last tu aku suka lah....

nurarinab January 22, 2010 at 7:07 AM  

very2 nice pics there!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts