۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Little MISS Sunshine


 

 

Dizaman serba maju ni rasa bertuah jika kita dapat mengabadikan photo kenangan xpecialli dizaman kita anakanak. Dari sekeping gambar menceritakan segalanya. Tapi waktu zaman aku tak berkesempatan untuk memorikan detik zaman kanakkanak dalam sekeping gambar. Mungkin waktu tu kemudahan tiada. Nak bergambar satu family kena lah pergi ke kedai Foto. Tapi kini alat digital mudah kita miliki. Oleh itu setiap moment anakanak adalah saat yang paling indah. Jangan lepaskan peluang untuk mengabadikan moment ini.




4 comments:

Portdy January 21, 2010 at 7:17 PM  

digitalized your memories , chewah.....

dilaOHdila January 21, 2010 at 8:00 PM  

Port....
miss u aaah
baby sehat Ko

hidungberantai January 21, 2010 at 10:39 PM  

wah comel comelnyer...
nak pnjam leh tak huhuhu..
ni bila nak wat akaun utk sya nih huhuhu...

dilaOHdila January 21, 2010 at 10:51 PM  

alamak HR...lupa aku'ok ok esok aku minta acct dia erk.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts