۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

LIHATLAH




Subuh pagi hujan dah turun. Hujan rahmat di pagi hari. Alhamdulillah aku masih bernafas di pagi ini menikmati kenikmatan dunia milikMu. Alangkah indahnya CiptaanMu ini. Aku berdoa agar perjalanan kehidupan ku akan lebih sempurna,amin.   


 

15 comments:

Idida Aziz January 19, 2010 at 9:54 AM  

semoga perjalanan 2010 dipermudahkan amin...

dilaOHdila January 19, 2010 at 10:12 AM  

tq ummi feesa:-)
mudah2an....

kucingorengemok January 19, 2010 at 10:27 AM  

kak dila je boleh buat semak nampak inviting "explore lah aku" :)

dilaOHdila January 19, 2010 at 12:05 PM  

baru ajer xpolre umah hang KG:-)

deaf_angel January 19, 2010 at 12:07 PM  

the ship is nice..
and the 2nd bird hehe.

FarEast January 19, 2010 at 12:18 PM  

wah! pic bunga tu sgt cantek!

dilaOHdila January 19, 2010 at 12:24 PM  

tq dep...
ship port klang:-)

east....
munga merundum aaa

en_me January 19, 2010 at 1:29 PM  

gambarane apik apik kabeh .. ihihi

Uncle January 19, 2010 at 3:17 PM  

Dear Dila.
Dila dah tergolong didalam perakam2 gambar professional sekarang ni. Syabas!

mierafaziera January 19, 2010 at 3:34 PM  

dilaaaaaaaaaa..awat kalo mama bukak blog dila x bleh tengok full entry yekk??dia keluaq2 blank ja...nmpk tittle ja tau....:-(

hidungberantai January 19, 2010 at 3:59 PM  

amboi amboi amboi...ponnn ponnnn gitu...
cantiknya gambo...best tgk yg 1st n 2nd tuh..tenang jer..shunnteekkkknyaaa...

dilaOHdila January 19, 2010 at 4:30 PM  

salam uncle....
ni dilla edit tone tu maka gambar jadi cam ni ( he he he)tq uncle

Mamaca
hang pakai brokband ka? awat tak leh tengok. Kalau COMPANY KALo memang tak leh. depa nakai taw. depa tak bagi can kita lansung na. nanti kita IT uem tu na;-)

HR
aku nak try ikut tone hang
tapi tak pandai aaa

☆ lieya latif ☆ January 19, 2010 at 4:51 PM  

cantik......mmg marveles sentuhan tangan kak dilla......suke pic semak tu.....

hidungberantai January 20, 2010 at 8:05 PM  

dilaOHdila: amboi tone yg mcm mna nya nak diikut..yg sya wat smua nya buruk2...yg ni lg cantik...nmpak nya sya la yg kna ikut huhuhu..

dilaOHdila January 20, 2010 at 9:21 PM  

he he he HR
aku main ngan lightroom ni jek ni hah
berpinor mata.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts