۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

No idea

Bila kering idea tak tahu nak buat apa. Mood tarak makanya kamera pun tak gerak-gerak.
Jenguk pun tidak. Tu lah kan kalau semuanya kena ikut mood. Mood mengawal segala-gala
nya. 


Tak macam kawan dilla ni, Uyie. Dia memang rajin. Suka mencuba sesuatu yang baru.
Kalau gi outing memang seronok pergi dengan dia orang ni. Macam-macam idea. Pendek
kata idea dia orang ni tak pernah kering. Jauh minda. 

 



9 comments:

☆ lieya latif ☆ January 7, 2010 at 9:59 PM  

fuyooooooooo cantik betul pic percikan air tu.....lagi teruja lieya tgk kamera ngan lens yg panjang tu....cayalah....mmg teruja kak dila.....

dilaOHdila January 7, 2010 at 10:26 PM  

hahahaha Lieya
tak per nanti bajor guna compact pun leh......

hidungberantai January 7, 2010 at 10:43 PM  

owh xda idea ek...tp skali mri idea tu gempak melepak gitu huhuhu...

dilaOHdila January 7, 2010 at 10:51 PM  

he he he HR
betul aaa
idea kering nih
ni photog lama edit Tone
Tone tu saja nak bawa sikit perubahan MOOD ni hah

yong ibu chem January 8, 2010 at 5:01 PM  

dasyat dilla. yg last tu aku soookaaaa!

Uncle January 8, 2010 at 5:23 PM  

Dila...S.O.S!
Camera Uncle hilang....what's your reccommendation for a new camera? Ala.....digital dah lah....senang nak masuk poket!

dilaOHdila January 8, 2010 at 6:48 PM  

salam YONG...
tu aku main2 tone kat Photoscape jadi lak cam tu. ada urang tak suka kaler tu sebabnya nampak tak ORI, tapi aku suka. Nama pun tukar TOne memang aa cam tu kan (he he he)

uncle, CANON s90 macam deaf tu
dilla dah letak review dah kat blog uncle...lepas ni nembak puas2 erk uncle

deaf_angel January 8, 2010 at 11:09 PM  

nanti aku senang, aku nak experimen snap gambo air percik2 gitu...
cam best la dod

dilaOHdila January 9, 2010 at 8:34 PM  

dep...cuba try tembak ayer
kalau marbelesss dah tak yah beli dlsr dah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts