۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

POSTER

Enrty kali ni tak ada cerita apa pun. Aku dah kering idea. Cuma nak hilangkan borink ni
aku dok main ngan software ni. Cam seronok pulak. Hasilnya aku dah print kat kedai tadi
ternyata cukup shuntek. Macam poster pulak.

 








5 comments:

☆ lieya latif ☆ January 6, 2010 at 6:20 PM  

argh makan ati tgk en edward cullen bergambar ngan org lain wakakakakaak.....die ni bile jadi vampire nampak hensem kak...bile kat luar...cam mat bangla plak wakakakak...tapi tetap lieya minat die....i lap u edward cullen!!! he he he

PINATBATE January 6, 2010 at 6:38 PM  

terkejut kakpinat tengok poster dilla seksi abesss..

dilaOHdila January 6, 2010 at 7:34 PM  

Ha ha ha lieya
sama lah budak2 opis tadi pun ada yang jeolous bila jemma bersama MR EDWARD (AHak). tak per lieya pun leh bersama mr edward jugak nanti.kak dilla akan pastikan lieya dapat bersama dia (huhuhu)

kak PINT,
Jollie pinjam baju dilla
tu baju dedelu. sekarang dilla dah tak muah dah kak pint:-P

hidungberantai January 7, 2010 at 12:32 AM  

amboi main poster lak ker...ish2..ganah set demo..

Niza et Sofia January 8, 2010 at 7:12 PM  

Salam Dilla, ape kbr?
Sorry lama tak meninggal kan jejak... selalu gak lawat blog & FP Dilla, cuma x smpat nak tinggal jejak. Suka lah tgk hasil kerja Dila dah semakin mantap & canggih... keep it up a good work....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts