۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Gathering CARI.COM.MY

Dah 2 hari dilla x update blog. Bukan apa mood tarak. Sekadar jenguk reply komen kawan2 blogger. Jika ada yang dilla tak sempat nak reply tu mohon maaf erk. Nanti dilla akan datang lagi. ESOK dilla ada gathering di CARI.COM.MY di pavillion. Since jadi forumer kat Cari ni dari 2003 (silent reader) 2005 baru aktif. Board pertama dilla di LOve CONNECTION. Dari situlah kenal dengan MOD Fir, MOD Hamijuliana. Tak lama tu dilla bertukar board Selangor & Kuala Lumpur. Dari situlah dilla mengenali kak PINABATE. Kak Pinat merupakan forumer yang banyak menceriakan board ini. Tq kak Pint. Kami sayang kamu. Dilla juga membuka rumah Jawa. Sekali kak pinat menjadi penghuni setia board Cari ini. terima kasih pada kak pint sekali lagi. Tanpa mu board tidak akan seceria rumah mu. Pache, kak taya, kak lady, kak cgust (tokey besar sekarang ni) dimar, Bk diantara sahabat porumer di board ini. Memang seronok bila dah ada ramai-ramai ni. Macam-macam topik adanya. Dengan berbesar hatinya CEO MOD menjemput moderator Cari.com.my untuk menyertai  gathering ni. Insyaallah dilla akan ke sana dan tak sabar nak jumpa MOD cinderrella terutamanya.

5 comments:

deaf_angel January 8, 2010 at 11:07 PM  

dod, ko gi raise-up issue apsal porum skarang dah macam porum budak2 tadika dah?
aku nye avatar dah elok2 terus kena tukar jadi katun cute.

marah wei gue.

dilaOHdila January 8, 2010 at 11:15 PM  

Oh ye ke dep..
ok esok aku usulkan erk kat PARLIMen cari, TAPI KALAU bUNG Mokhtar ada lagi baik kan ( he he he) sebut parlimen ni tak sah kalau tak mention nama bung ni dep...

ok Noted*

PINATBATE January 8, 2010 at 11:44 PM  

Terima kasih Dila..;)
selamat bergumbiraaa...!

eynda January 9, 2010 at 2:54 PM  

Wah!! Dah tukar layout ek....

4 Kay-E January 9, 2010 at 10:47 PM  

Dilla,
K-Ita pun selalu masuk forum CARI gak. Thread BFT. heheee...

Wah buat gathering ye.. Mesti best. Nanti masuk gambar byk2 tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts