۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Gathering CARI

Wah memang penat gller arinih. Semalam balik dari gathering memang kaki dah rasa lenguh2.Waktu pergi semalam dah lah stuck dalam train kat stesyen SALAK Selatan.Tetiba train berhenti. Aircond tarak. Panik sekejap. Dalam tu usah kira lah ramainya umat. Macam sardine dalam tin. Setiap stesyen memang penuh dengan manusia. Bertolak berhimpit ada yang jeritjerit. Sabar ajer lah. So far tak pernah lalui badai macam ni. Masa dah sugul sangat ni. Gathering start kul 1 ghitu. Ini dah pukul 12 aku masih stuck kat SS. Camana gaya. Nak naik taxi aku memang takut. Tempat tak biasa pulak tu. Sabar kan ajerlah. Pegawai train pulak suruh kita orang keluar. Kena tukar train lain lane sebelah kanan. Dah kena panjat tangga. Dah sampai atas dengornya kena turun balik masuk balik dalam train. Dapat rasa aircond harap2 boleh jalan. Rupanya tak ke sudah. Sekali lagi pegawai train suruh pergi lane sebelah kanan semula. Tak ke Naya namanya. Memang nak kena penyekeh tul lah. Sampai KL central aku terus naik Putra sampai KLCC. Naik taxi ke Pavillion terus. Taxi yang aku naik ni macam baru nak belajor kereta lah pulak. Apa taknya engine kejap2 mati. Aku dah cuak dah. Perasan dia kut. tetiba dia kata dia baru belajar bawak taxi ni. Patut lah pun. Aku pun buat2 lah handphone ku bagi berMunyik. Hello ya Inspector dilla cakap..... Oo akak ni polis ke? Aku senyum ajer. dalam hati cepat lah sampai. Sampai ajer kat TANGS tu aku bayar 4 hinggit terus keluar. Lega.....
 

 
Dari management untuk MOMOD CARI. Tq....



 BIGBOSS cari.com.my. Dua kali pandang macam Dato Efandi Tiara lah pulak kan:-)

 Our GM Mr David.Bukan David Law erk...






Gathering ini ini adalah yang pertama yang diadakan oleh pihak management Cari. Diantara MOMOD ada yang sudah berkhidmat sejak tahun 1997 dimana Cari.com.my di tubuhkan. Gathering ini akan dijadikan acara tahunan. Yeah....suka semua yang hadir.


6 comments:

PINATBATE January 10, 2010 at 9:29 PM  

Tahniah!

mama ju, January 10, 2010 at 10:22 PM  

Salam perkenalan dr mamaju.Mama dpt kat uncle..nanti mama explore blog ni..dtg kat umah mama..

atty's January 11, 2010 at 11:17 AM  

baru dpt kenal wajah2 org kuat cari ..

dilaOHdila January 11, 2010 at 12:02 PM  

salam kak pint.
tq....
sonok kak dapat jumpa dia orang semua. bertahun kat CARI x tahu sapa owner.....walla

Tq mamaJu
blog yang tak seberapa nih:-)
terima kasih kerana sudi melawat

atty
awat tak masuk dah umah bangi
mai lar atty................

☆ lieya latif ☆ January 11, 2010 at 9:22 PM  

wow...meriah...seronok gathering nie...dpt jumpe n suai kenal....boleh gak borak2...sambil tu makan2 heheeheh...ingat mkn jek lieya nie....

dilaOHdila January 12, 2010 at 8:29 AM  

bila dah jumpa makang pun lupa , lieya....
dah lapar baru terasa ( he he he)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts