۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Minda theraphy


Green flowers - put us in touch with nature, enhancing our sensitivity in relation to the earth and all living beings.






 


10 comments:

dana cute January 15, 2010 at 10:25 AM  

seronok nyer kalu ofis dikelilingi ngn kehijauan pokok2....

dana cute January 15, 2010 at 2:17 PM  

re: hehehe alah kak beli dh bulan 12 aritu... tp malu lah nk tayang...
menembak pun masih tak berapa pandai lah kak

dilaOHdila January 15, 2010 at 2:28 PM  

tak apa Dana....
rajin tengok tutorial tu, insyallah
Angle & bground tu:-)

Helmiyani January 15, 2010 at 2:47 PM  

dilla ko amik snirik ke gambar daun hijau tu? cayalah... memang pro habisss! aku tabik toing toing!

dilaOHdila January 15, 2010 at 2:48 PM  

Salam Nunu
tu awal pagi. Ada embun dihujung daun...nak fokus kat embon tapi tak jadik aa. Fokus lah kat hjungnya saja ( he he he)

Portdy January 15, 2010 at 7:15 PM  

dill kalau kita guna camera digital jenis nikon coolpix buleh tak snap pix macam ni?

ada teknik2 dia ke?

dilaOHdila January 15, 2010 at 7:51 PM  

aku rasa boleh ajer Mut
ni aku guna Flickr. Gambar dari Flickr memang bright & shining. Kalau nak lagi shuntek hang edit dalam Photoscape. Ni aku edit dalam LIGHTROOM beta 3. Aku baru belajar tatih kat sini. Cuba lah.... & tq pada Kuizeikui yang merekemenkan aku utk bukak acct kat Flickr ni. So nak upload banyak mana pun tak kisah sebab dah bayar feesnya....

Asyraf January 15, 2010 at 11:47 PM  

ok maksu dah pro giler kot.gambar burung kat batu2 tu smart giler angle and positioning

dilaOHdila January 16, 2010 at 8:50 AM  

Hi Acap...
maksu guna Lightroom ni
awat hang lama tak update blog Cap?
10-20 tak jalan ka?

lin May 21, 2010 at 1:37 PM  

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts