۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Rindu



Cadang pagi ni nak gi opis. Tapi macam tak jadi jek. Bukan apa kalau dah duduk depan ni memang agak ngelat nak bangun. Mesti Yuna tunggu aku tu. Jap lagi nak call nak kabor tak jadi aa pergi opis pagi ni. Biasa cuti sabtu ahad umah sis dilla ni memang ramai saja. Dah sebulan tak jumpa Aliesya. Since ayah dia busy sejak sekolah di buka ni terasa rindu pulak. Atas tu photog kazen Aliesya. Dah dekat nak hampir wajah dia orang kan. Rindu sungguh kat Aliesya...

Pagi ni dilla nak kemas xternal hdisk yang sangat berterabor ni. Nak pilih gambar punya lah pening. Nak buat housekeeping lah kononnya. Kalau lah hdisk ni meletop memang boleh nangis setahun. Bukan apa semuanya ada kat dalam ni. Nak bagi kemas sekemas-kemasnya pagi ni. Nanti dilla try tengok photog lama-lama erk.






 
 Teringat waktu HPC training yang lalu. Fun habis xtvt ni. Biarpun dilla hanya duk atas boat saja dapat rasa jugak betapa kuatnya teamwork yang ditunjukkan oleh peserta.


Bukan senang nak dijulang. self-confidence. Berani atau tidaknya memang ada yang tak berani waktu ni. Lagi tinggi lagi dupdapdup dibuatnya ( he he he). Lawak ada yang nak separuh pengsan. 

Terjumpa photog outing di Kuala Sepetang. Gambar ni salah satu dari view yang dilla hadiahkan untuk ex-boss dilla Mr Ruff. Apek tua sedang menanti bot nelayan tiba. Ini merupakan salah satu kampong nelayan di kuala sepetang.








7 comments:

Lady of Leisure January 16, 2010 at 11:26 AM  

smlm lady marathon blog dila tgk gambo2 dila snap hehe.. cantik2..

dilaOHdila January 16, 2010 at 12:56 PM  

tq lady....
untuk minda theraphy dilla tukar semua tone yang ada.....

deaf_angel January 16, 2010 at 4:15 PM  

dod , lawa2 ah..
aku jeles.

eh ko ada tampal kat flickr tak? aku nak join la tapi kat sana smua cam terror2 je foto

dilaOHdila January 16, 2010 at 4:25 PM  

he he he def...
ada ni flickr aku....

http://www.flickr.com/photos/dilaohdila/

~~ciklinn~~ January 16, 2010 at 9:00 PM  

salam kak dod.... sihat ker?

ya allah kak.. terpegunn ha linn tgok gambar2 nie....cantik2...bravo baravo

dilaOHdila January 16, 2010 at 9:31 PM  

oi cik lin apa habaq............
hang dah bersalin dah Ka?
miss u so much chin lin......

Ayah Aiman January 24, 2010 at 4:54 PM  

tu gambar dkt avilion admiral cove PD kans???

nk tnya sikit, mcmana nak adjust gmbr yg kita dwnload dkt flickr supaya nmpk lg menarik???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts