۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Beautiful Moment




Salam hari ahad. Cuti terakhir sebelum kita nak mulakan kerja esok hari. Pagi ni habis dah kemas-kemas bilik. Masing-masing ada program. dilla punya plan malam ni nak celebrate behday anak buah dilla. Tapi tak tahu dimana, tunggu call. Happy birthday to Along. Moga jadi bapak mitahli (he he he). Pagi ni tak ada kerja lain. Belek-belek album lama. Semalam dah hantar print photog yang dilla dah edit ngan Lightroom ni. Nampak gaya OK. Kalau print atas paper lagi shuntek kut sebab boleh jadi macam lukisan. Next time try lagi. 

 


Teringat semalam  shidah & Uyie ada kat bangi. Tetiba plan nak gi PD. Alamak tak leh nak join aa. Dah janji ngan Ael nak print gambar tunang depa kat Warta. Kalau tak boleh gi ikut dia orang. Rupanya bukan ke PD dia orang gi Melaka. Best dapat shoot mat salleh kata Uyie pagi tadi. Wah mesti best candid tu (he he he). 
Banyak plan tapi belum ada yang jadi lagi di tahun baru ni. Selalunya plan asyik tak jadi so main terjah jer. Macam tu jadi lah pulak. Nak gi kuala gandah dari mula tahun lepas lagi tapi tak jugak pergi. Pagi tadi bila baca info kat blog adyfaslah wah bestnya. Banyak tempat menarik kat sana. Nanti lah tunggu saat ketika tiba pada waktunya. Ni photog anak buah Jemma masa kat Sg Cokak.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts