۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KIBUMI























KIBUMI. Seminggu tuannya pergi holiday terasarasa dia didalam KERINDUAN.











sewaktu aku sedang mengemaskini file yang sungguh berterabur ni Kibumi seakan faham apa yang aku sedang lakukan.Aku bukan tak suka pada kuceng tapi hakikatnya aku ni ada penyakit astma.terpegang bulunya maka aku akan cepat sempot dan Violin akan mengiringi irama nafasku.





Jelingan KIBUMI adakala boleh membuatkan aku terkedu bicara....

6 comments:

hidungberantai January 4, 2010 at 3:07 PM  

salam alaik
la ingt ka kuih td huhuhu
rupa2nya sicomel...comel ek kucing tuh...leh pnjam huhuhu

dilaOHdila January 4, 2010 at 3:18 PM  

Ha ha ha HR
ko nak erk
rumah kakak aku ni ada (ramai)kuceng.

Teika Kawashi January 5, 2010 at 6:18 AM  

Cute cat..I love cats too..

Portdy January 5, 2010 at 7:00 AM  

Ada athma ehh?

jaga2 dill, jangan sampai kena lagi..
take care my fren, kim salam sama sicumel!

dilaOHdila January 5, 2010 at 8:10 AM  

hi kawashi san
domo arigato:-)

Port,
aku mmg astma
pernah aku jaga kuceng kawan aku'dia kahwin. aku pun kunun teringin nak menjaganya. tak sampai 2 ari aku kena astma terul. start dari itew aku mmg tak leh pegang keceng. setakat pandang jer boleh aa. sebab geram ngan moment kuceng ni termasuklah si KIBUMI ni hah

lin May 21, 2010 at 1:40 PM  

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts