۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PULAU KETAM FOTOWALK





7 comments:

kucingorengemok December 30, 2009 at 3:40 PM  

hi dilla! lama tak gi sini... gambar pakcik makan betik sangat cool! :)

Pak Chu Car (Apih) December 30, 2009 at 4:54 PM  

cantekk :)nak join nak join huhuhuhu

deaf_angel December 30, 2009 at 10:07 PM  

dod, how are u?
canon s90 best dod.
manual ring dia gerek.

dilaOHdila December 31, 2009 at 12:58 AM  

hi KG....
KAT RUMAH NI banyak benor papaya KC
sedap jugak tu kan (he he he)

pakchu tq...

dep
aku dah tengok dah
marbelles giller warna diek
berapa jutah rupiah tu?

deaf_angel December 31, 2009 at 8:07 PM  

aku tangkap s90 ni pasal aku dah percaya ngan iklan dia tentang ni kamera makes a difference untuk waktu tak terang gitu cam petang2/magrib/gelap gitu haha..

kira kalo iklan tu tipu, aku pun kena tipu la.

Sg banyak kedai dah sold out dod
harga kat sg is between $660 to $700++ , lain kedai lain price

tapi banyak kedai dah sold out...

Anis and Aina's parent January 1, 2010 at 12:42 AM  

happy new year acik dila... gambr2 seme mabeles.................

++eden|essey++ January 14, 2010 at 2:08 PM  

beshnya akak gi pulau ketam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts