۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ALAMANDA

Lepas habis shoot kat MONUment kita org terus gi Alamanda. Lapor kesemuanya.
Ingat nak makan kat BIG apple tapi macam tak best jek. Kita layan lah dulu kat ruang
legar ni. Wah MPH bukak galeri kat tengah2 alam ni. Ada sale lagi. Leka tengok si asya
dok sepahkan menan kat sini. Satusatu dia dok berkenan tuh....

 


Tu dia Asya dah dapat kawan. Cik Mah ngan ibu hang dah tak larat tu. Mahu nak
tercabot kaki (he he he)

 

  

Ya beddah beddool. Kita dah sampai. Asya dah tak sabar nak masuk Nandos ni.




1/4 chicken menu 

 


Terima kasih bebanyak pada Jemma kerana sudi bawa ku kesana kemari.
Tq terimas sekali lagi...


7 comments:

☆ lieya latif ☆ December 30, 2009 at 9:09 AM  

wah akak gi jalan2 alamanda yeak...leiya pun suke mkn nandos....sedap sangat ayam nye...sos pun superb heeheheheh...

budak kalo dpt mainan mmg suke kak....siap laa kite kene pau heeheheheh

atty's December 30, 2009 at 9:17 AM  

aty pun minggu lepas ade 2-3 kali g alamanda.

hidungberantai December 30, 2009 at 9:51 PM  

amboi p jln2 alamanda xhello pun ek...ni p smalam ker...mmg ptg dok lepak situ ja smpai kol 4lbh...kalu tak leh jd geng cri mainan gak huhuhu..

dilaOHdila December 31, 2009 at 1:02 AM  

wah HR
dah balik doh ko
awat tak habaq...leh aa shoot kat situh erk

hidungberantai December 31, 2009 at 8:09 AM  

bknnya dah bgtau ek hri tuh huhuhu...leh jer tp sabtu/ahad ni dah nak blk kg lak huhuhu...

dilaOHdila December 31, 2009 at 9:54 AM  

alahai...tak per
nanti kalau plan aku jadi insyaallah aku bagitauk erk
nak shoot kat Pjaya dalam sikit masa lagik

Anonymous July 5, 2011 at 12:31 PM  

Please, keep up the awesome work and continue to post topics like this. I am old fan of your page.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts