۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MONUMent





























Hari ini tak plan pun nak pergi mana. Since opis shutdown seminggu ni memang
plan semua beku. Almaklum gaji pun dapat awal. So duduk lah diam2 kat rumah erk.
Selalunya pagi morning breakfast call jemma plan nak makan kat seksyen 1. Tetiba dpt
sms dari Yani nak ajak gi outing kat Putrajaya. Tapi syaratnya dia nak beli kamera dulu.
Kedai Kenny kul 10 baru bukak pintu. Sementara tu breakfast jer lah kat mamak warta.
Kak En pun ada jugak pagi ni. Tambah meriah sikit. Makan sudah minum sudah Yani tak
jugak sampai2. Handphone masuk msg pulak. Tahu dah tu mesti bateri kong.

1/2 jam baru sampai. Terus gi naik kedai Kenny. Alahai uncle jek ada. Kenny gi Kay ell
lah pulak. Memang rezeki kedai bawah lah nampak gayanya Yani. Dah dapat gadjet apa
lagi berdesup pergi ke monument putrajaya. Cuaca panas terik..tapi view menawan.




View ni dari Masjid besi. Ingat nak jalan terus dari sini ke Monument tapi rasanya
jauh sikit. Kesian pulak kat budak2 nih.

























Backdrop ni kat CIMB warta. Adriana memang serius. Susah nak senyum
kalau dia tak kenal orang ni. Tapi semalam adriana punyai mood yang baik.
Biarpun serius tak kisahlah. Sesekali 'kakak' akan tersenyum jua akhirnya.




7 comments:

4 Kay-E December 29, 2009 at 3:31 AM  

Wah.. dpt gadget baru ye?
terus semangat ye :)

Selamat tahun baru Dilla!

dilaOHdila December 29, 2009 at 12:16 PM  

salam kak ita....
tu aa suka tengok urang ada gadjet baru
so bagi support buat outing panas2 terik tu (he he he)

Lady of Leisure December 29, 2009 at 1:43 PM  

bestnya suka tgk pic2 dila ni.. ni yg membakar semangat nak cari satu dslr ni..
ekeke..

dilaOHdila December 29, 2009 at 1:51 PM  

hahaha Lady
esok boleh gi terjah kedai capai 1 erk
lepas tu gi shoot jek budak2 nih
memang syok..............

yong ibu chem December 29, 2009 at 1:56 PM  

beb, gadget baru ka? apa?

giler sharp shots ko ni..dasattt!

re: yg psl editing tu, wa guna flickr je..

eynda December 29, 2009 at 1:58 PM  

Bestnyer gambar lawa2 :-)

dilaOHdila December 29, 2009 at 2:01 PM  

YONG
yang gadjet baru tu kan aku pnyer
tu Yani nyer
aku tulung Guide jek ( he he he) rindu kat ko yong....mana gi lama tak nampak
aku pun dah guna flickr. bayor dua tahun skali. sebab syok guna flickr nih....

enyda tq
aku suka tengok Hanna tuh
cute!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts