۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

REAL MOMENTS REAL LIFE REAL LOVE

























Dilla tak pernah shoot untuk wedding ni. Kerja ni memang penat. Dari mula hingga akhir
memang kena berhempas pulas. Tapi kali ini untuk Meya dilla gagahkan jugak untuk
mencuba. Hanya di malam akad nikah dilla dapat bersama Meya. Keesokkan harinya
dilla tak dapat nak follow majlis sanding Meya yang cukup meriah ini. dilla ada birthday
bash bersama Iman yang comel itu. Namun untuk Meya sahabat yang ku kasihi dilla
siapkan entry ini khas buat Meya & hubby. Tak terlewat untuk dilla ucapkan
Selamat pengantin Baru buat Meya & Fadhil. Moga kalian hidup aman bahagia.....

3 comments:

hidungberantai December 17, 2009 at 2:47 AM  

wah ni leh kira tahap sifu dah nih...dasat2..ni yg nak tabik spring 10kali nih..huhuhu...cantik gambor2 tu campur lak edit yg kemas..cantik tertarik menarik kau mmg dabom..nak jooiiinnnn

dilaOHdila December 17, 2009 at 10:39 AM  

ha ha ha HR
ni saje try. terlebih masa semalam

Bake Me Cupcake December 19, 2009 at 9:29 PM  

wow, i love this entry sis!! a very good work!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts