۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Salam

Salam Maal Hijrah pada semua sahabat blogger yang dikasihi. Ramai yang cuti hari ini.
Sempena dengan cuti sekolah yang panjang ni mungkin ada balik kampong. Moga semua
ceria disamping family tersayang. dilla pagi ini nak siapkan album Iman birthday. Terlewat
sedikit kerana album yang dilla order tu last minute tak ada stock pulak. Nasib baik ada rakan
photographer yang ada beli bundle album ni. Insyaallah nweek dah boleh deliver album Iman  ini.
Pagi ni dah siap kan 2 collage untuk Iman. Tinggal nak hantar untuk printing saja. Moga allah
permudahkan perjalanan ku hari ini.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts