۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Setenang air.....

Setenang air bila berkocak begini jadinya........
Berkocak tiada hentinya....
Berhenti tiba waktunya.....

4 comments:

Uncle October 10, 2009 at 1:24 PM  

Huh...macam nilah yang Uncle nak belajar ni. Macamana dapat gambar air macam tu?

hidungberantai October 10, 2009 at 3:22 PM  

bergolaknya air akan berhenti pabila puncanya tiada...
tetapi bergolaknya hati sukar untuk dihentikan...
cantik arr gambo...

dilaOHdila October 10, 2009 at 3:43 PM  

yeah Uncle
pakai shutter speed (slow)
adjust kat S tu ajer
lepas ni uncle dah leh buat shutter speed utk teh tarek dalam hotel ya.....

HB
betul tu...
golak hati paling sukar
kecuali screw dgn Screw Besi makanya BISA sih (huhuhuhu)

deaf_angel October 11, 2009 at 3:03 AM  

air ni berharga, tapi ramai orang suka membazir air termasuk aku..

anyway, aku pernah dengar kuliah gitu kat masjid tau dod, ustaz kasi kuliah tu sound ada jemaah pakai sarban, jubah, janggut semua complete, tapi bila ambik wuduk kat mesjid bukak air paip punye la besar dah kira membazir. huhuuhu

tapi dod, air bandung jugak best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts