۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CIKENG WINGS

'Tahu terBakar'



Cikeng WingS kat Saujana Impian ni memang best. Sedap sangat!!!

12 comments:

hidungberantai October 11, 2009 at 6:14 PM  

emmm...emmmm...sedaptu...mna nak cari ek...
cantik arr gambo..leh meleleh air liur ni...

dilaOHdila October 11, 2009 at 8:06 PM  

Huhuhu HR
jangan lah
kang jenuh aku nak kena hantar kat rumah hang ni
rajin2 gi lah kajang tu hah....
kang kempunan lak

hidungberantai October 11, 2009 at 8:26 PM  

hehe ala pos jer la kat ak...bru la xkempunan...
insyaAllah kalu bkesempatan sampai la ak kat sna hehe...

dilaOHdila October 11, 2009 at 8:35 PM  

ahak....
kalau POs alamat POSMAN lah yang makan dulu beb (keh keh keh)

zai kulim October 11, 2009 at 8:53 PM  

adus..dila.....cikeng wings sedapnyer..tak try lagi cikeng wings kat pizza hut yg baru tuu..

hidungberantai October 11, 2009 at 9:06 PM  

gitu arr demo...wat kat kawe lagu ni..kempunan kawe ni...
'Selamat Hari Raya'
xpa r xdpt cikeng wings dapat dengar biru mata hitamku dari wings pun jadi la..

dilaOHdila October 11, 2009 at 9:12 PM  

HR ----------------->>>>Ha ha ha!!!!

Fly October 11, 2009 at 10:49 PM  

sedapnyaaa. memang nampak sungguh menyelerakan apatah lagi diambil dgn shot yang menarik

Uncle October 12, 2009 at 12:28 AM  

Alamak macamana nak buat hitam putih ni? Penat dok belek tak dapat2! Your photos are "A Class Above"

Idida Aziz October 12, 2009 at 8:39 AM  

huhuuhuuu berkilat ciken wings...kene lak flash kemera lg...seksi you!!

dh tukar canon ke?

dilaOHdila October 12, 2009 at 9:23 AM  

Uncle...tq
Hitam putih tu boleh set terus dalam tu. nanti kene godek nyer SONY ALPHA dulu erk....

☆ lieya latif ☆ October 12, 2009 at 12:10 PM  

warghhhhhhhhhhhhhh...sedapnye kak dilla...lieya teruja tgk chicken wing tu...adoiyai meleleh2 tgk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts