۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

dari PUtraJaya













Hanya sekadar hiasan. Tiada ayat bicara untuk kali ni.

6 comments:

4 Kay-E October 16, 2009 at 3:54 PM  

Dila,
cantik sgt gamabr putrajaya tu...
nicely captured!

*balik nnt mestilah gi kajang/bangi.. rumah kat situ je :)
Jumpa nnt ok..

Uncle October 16, 2009 at 7:03 PM  

Part air tu memang tak tahan tengok. Pergh..."you are a cut above!"

PINATBATE October 17, 2009 at 7:21 AM  

sapa boleh lawan dila !
power beb!!

hidungberantai October 17, 2009 at 3:23 PM  

wah manyak shanteeekk la akak...nak ikuuutttt....suke yg air tu n bokeh pagar tu n yg second last tu...kelas gitu...

En. Bye October 17, 2009 at 5:54 PM  

Catek.. catek gambo! bilo lagi nak gi nembak!?

dilaOHdila October 17, 2009 at 9:06 PM  

tq semua
ni koleksi lama lor. Saje nak refresh balik sebab dah lama tak gi outing ni.

Kak PINT
ni adik baru belajar. Cikgu kene bagi lagi tunjuk ajar

Uncle
air tu memang geram bila tengok kat depan. Nak shoot titik2 air tu masih x dapat lagi

HR
'Bokeh' tu tupperware ke---------->UNcle
hehhee jgn marah uncle. Ingat SONY Mesti kene Ingat Bokeh erk

En bye
bila nak gi outing naik boat tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts