۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Wish U .......




14/09/2009. Hari ini birthday boss kami. We wish u happy birthday boss & smile!. Tak dapat nak celebrate memandangkan hari puasa. Lagi berapa hari nak sambut Syawal. dilla diamanahkan oleh kawan-kawan untuk buat scrapping sempena boss punya birthday kali ni. Kena match pulak LO dgn frame. Dah siap match baru hantar kat kedai untuk framing. Harap-harap boss suka lah erk.
Nak buat scrapping kena ada idea. Biarpun subuh awal pagi idea tengah datang harus on lappy dengan segera. Takut idea hilang tak boleh nak save as a pendrive dalam kepala ni. Utk view di KUALA SEPETANG ni shoot pada bulan may yang lepas. Waktu senja dikala itu apek tu tengah dok tunggu bot nelayan tiba. Dari sekeping gambar menceritakan segala-galanya. Nak tahu tak bila dah di frame shuntek taw!

2 comments:

Portdy September 14, 2009 at 3:33 PM  

selamat harijadi untuk bos dill jugak!

dilaOHdila September 20, 2009 at 1:35 AM  

tq POT
dah bagi kat boss dah pun....
moga boss ceria sokmo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts