۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Frame


Ada masa aku jadi malas ada masa aku jadi rajin. Rajin tu bukan lah 'yok yok en' sangat pun. Rajin sekadar mengisi masa lapang dari dok melanguk jek tak buat apa. Apa kerja yang aku buat ni semata mata nak hiborkan hati kawan-kawan. Nampak gaya dia orang ni suka pulak. Mak oi! Lagi banyak pulak permintaan. Mana yang sempat aku cuba buatkan dan mana yang tak sempat tunggu lah erk. Sabor sabor nanti akan ku siapkan jugak. Sejak buat scrapping yang 1st untuk birthday cikgu mate akan datang ni aku naik seronok pulak nak buat menatang ni. Siap hantar frame lagi. Cost tak lah mahal mana ikut pada ukur lilit photog yang kita print ni. Ada satu kedai kat Bangi tu kan boleh print size besar guna material macam paper jek tapi menarik. Cost dalam 5 hinggit, murah tu tapi tak ler termasuk frame tu. Ada banyak pattern & boleh kita pilih. Kalau wood agak mahal sikit lar. Untuk printing paper tu memang besar giller aaa. Nanti nak cari lah kat mana lokasi tu. Masa tu tak concentrate sangat bila customer yang hantar photog kat kedai frame tu bagitahu. Maklum bunyi machine kat situ mengalahkan machine Gun. Lokasinya kat seksyen 8 sebab kedai frame tu pun kat situ letaknya. Nanti lah aku cari.

Cepatnya masa berlalu. Sedar tak sedar dah nak pukul 9. Pagi ni dilla ada job untuk photoshoot MARHABAN. Jumpa lagi & mata dozo

8 comments:

Helmiyani September 7, 2009 at 1:29 PM  

cantikla la dilla.. lepas cuci nanti lagi nampak cantik. :) aku pun selalu gak cuci gambar2 hafiy ngan hurin yang dah siap letak frame ni.. mmg puas hati :)

murah giler tu kalau besar gabak baru 5 inggit.. jeles jeles.. kat penang mahai la..

gambo ko amik lawa2.. buat la frame macam mana pun menten lawa!

☆ lieya latif ☆ September 7, 2009 at 2:10 PM  

cantik sangat...kak dilla kan kreatif, ape2 sentuhan akak mmg cuns...

lieya terpukau tgk pic kat header tu...cantik sangat.....

atty's September 8, 2009 at 10:40 AM  

CANTEK AR DILA..FRAME TU..
PICTURE KET HEDER TU PUN MELETOPS..

.: Leen-Awie :. September 8, 2009 at 11:56 AM  

bleh wat wallpaper nih... hehhee..
dila sememangnya kreatif..

♥ aimi @ kamalina ♥ September 10, 2009 at 3:49 PM  

wah wah...cantiknya dilla...hang ni mmg kreatip laaaaaaaaa..... ehh...murah tu kalau blh printing dgn kos mcm tu....kat mana?? hehehe...sebok je nak tau...

Ruziawati Bukhari September 12, 2009 at 5:21 PM  

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Cantikla frame ni.. nak buat x reti.. u mmg berseni tau!!

4 Kay-E September 13, 2009 at 2:18 PM  

Semuanya cantik sgt - idea Dilla best :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin.
dari kami sekeluarga,
Khai-Ita & 4E

Uncle September 14, 2009 at 9:46 AM  

Kono mushi wa kawaii nei....doyatte surun des ka?
(comelnya beetle tu....macamana nak buat?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts