۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Ramadhan EQ














dilla enjoyed hari ni. Seronok dapat shoot apa yang ada didepan mata. Teringat pulak kat uncle di Mekah nu. Hari-hari boleh shoot food photography macam uncle tu kan.



Plan 2 hari sudah. Kali ni nak berbuka dekat EQ pulak. Kena booking awal-awal. Selalu call asyik penuh ajer. Alhamdulillah hari ni semuanya beres. Ramai jugak umat hari ni. Kita orang dapat tempat yang begitu selesa. Habis solat sambung menyambung. Dengar lagu ghazal macam nak terlena dibuatnya. Syahdu syahdan. Sedar sedar lar....tak sampai rumah lagi rupanya.

15 comments:

Lady of Leisure September 16, 2009 at 6:01 AM  

lawa2 gambar dila ni.. dilla amik sdiri ek.. cantik.. pakai nikon d40 eks?

dilaOHdila September 16, 2009 at 6:22 AM  

Tq lady...
so far masih lagi bersama D40:-)

Lady of Leisure September 16, 2009 at 7:15 AM  

dila minat macro eh..
lawa2 gambar dilla snap ni..

lady minat dslr tapi takut susah nak pakai n susah nak jaga.. ingat nak angkat nikon p90 jer, senang skit sbb bentuk sebijik cam dslr tapi auto.. hihi..

dilaOHdila September 16, 2009 at 8:40 AM  

Ok jugak tu lady...
DLSr ni nak pikul susah, berat satu
tapi kalau dah minat.....yang berat tu dah tak hinggat! (hahahahaha)

Macro tu memang minat sangat. nanti lah kalau ada peluang kita gi outing samasama kay;-)

atty's September 16, 2009 at 10:17 AM  

selamat hari raya ,maaf zahir & batin..andai ade kesalahan harap dimaafkan..

CatlinaFly September 16, 2009 at 4:13 PM  

salam dila..selamat hari raya :) maaf zahir dan batin ye

en_me September 16, 2009 at 4:58 PM  

salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me dikejauhannns wat akak dila ittewww

asyiek September 17, 2009 at 10:55 AM  

salam aidifitri

☆ lieya latif ☆ September 17, 2009 at 12:30 PM  

kak, selamat hari raya buat akak sekeluarga, maaf zahir dan batin lieya pohon jika ade salah dan silap sepanjang kite kenal di alam cyber nieh......

semoga lebaran akak meriah...

Uncle September 17, 2009 at 9:04 PM  

Dear Dila.
Patut Uncle tersedak semalam masa makan....anyway, take care and selamat hari raya.

Fly September 17, 2009 at 11:48 PM  

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI SAYA SEKELUARGA

.: Leen-Awie :. September 18, 2009 at 10:18 AM  

salam ei mubarak buat dila n famili... ampun maaf atas segalanya... moga bergembira di hari lebaran...

hasil tembakan mu dila mmg kelasssss.... hik hik...

deaf_angel September 19, 2009 at 6:25 AM  

hoi DOD
Selamat Hari Raya to you dan semua model2 yang ko pakai untuk photos ko ni huhu.
Duit raya ko kasi kat dorang tak? haha.

Maaf Zahir Batin dod, Stay happy and healthy.

Portdy September 20, 2009 at 1:21 AM  

salam lebaran dill

maaf zahir batin eh.

dilaOHdila September 20, 2009 at 1:31 AM  

daripada: dilla
Kepada: sahabat blogger yang dikasihi
Ucapan : Selamat menyambut syawal
Mohon maaf serta menyusun 10 jari ini tanda memohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa. Moga kedatangan syawal membawa satu rahmat buat kalian semua....

salam sayang dariku............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts