۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DIMATA syawal




Budak ni memang tak reti nak duduk diam. Makin lincah berlari lari tak kira penatnya. Adei..... aliesya ni!



Bila datangnya Syawal dengan semua sedara mara dan sahabat handai kita dapat bertemu. Dikesempatan ini lah Moment yang sebegini rupa dapat kita lakarkan. Sungguh indah ekspresi wajah anakanak yang sunggul comel ini.

SLEEPING ANGEL

Exif

Exposure 1/40
Iso 400
F/number f/3.5
F/ length 35mm




A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

10 comments:

.: SharLeenZ :. September 25, 2009 at 11:34 PM  

sentuhan lensa acik dila ni mmg shuntekkk... dabommm.. kene trening ngan acik dila nih... ihikss..

dilaOHdila September 26, 2009 at 12:12 AM  

hahahaha mommy damia sayang oi
tiba malam tak pakai flash pun, (build in jar tu)
nanti leh gi outing sama lepas raya (ahak)

FarEast September 26, 2009 at 1:41 AM  

macam mana raya?semua ok? tak ada open house? :p

dilaOHdila September 26, 2009 at 2:21 AM  

insyaallah east
Coming soon
tunggu umah siap (tgh buat reno lor ning)

en_me September 26, 2009 at 7:56 AM  

gambo chantek macam biasa lorrr.. keep it up akak dilabangi itteww

dilaOHdila September 26, 2009 at 9:25 AM  

hahahhaha tq en me
kak dilla da jumpa hang kat rumah sapa ntah hari tu
terkejut ceq taw larik ......(hahahhaha)

en_me September 26, 2009 at 10:23 AM  

umah ne sopo? jenaneng e kampong opo? ammvoiii..

dilaOHdila September 26, 2009 at 10:59 AM  

hahahhahha enme...
Mboh umahey sopo mboh (ahak)
males aa arep ngomong
mengko Kuwe NGOlek ii lak pulak (kehkehkehkeh)!

en_me September 26, 2009 at 11:06 AM  

opo kito sedulur? kowe isin yo dadi sedulur kambek me? ghitewww..

dilaOHdila September 26, 2009 at 12:29 PM  

Orak lah en me
kita ketemu dalam BLOG lah
nek temu ngarep2 yo aku orak isin ler haih(hehehhehehe)dadhi dulur Yo nyapo lagi apik dong!

Kuwe ono melebu blog konco mu agak ey
nang kono lah aku eroh kuwe kang (hahahhahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts