۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FAREWELL PARTY




Anna ni best friend aku selamanya. Dari joint PMB 10 tahun lalu Anna ni lah tempat aku citchatcitchat. U know me I know u (camtu lah kiranya) Ahak!! Wah dapat boss baru seronok hang no. Hopefully life hang bertukar menjadi lebih ceria. Dari stress kerja mesti jadi cool jek, kan!
Kak Ijah ni pelawak orangnya. Sekali kita ketawa susah nak berhenti....

Cenderamata sebentuk cincin emas yang disampaikan oleh boss baru ku En Mohd Rafizi untuk Puan Anijah.

Cenderamata dari staff PMB yang disampaikan oleh En Mohd Zaidi.

En Ahmad Zaidi & Puan Anijah yang sungguh sporting.


Semalam aku meraikan majlis perpisahan staff PMB yang telah lama berkhidmat di PMB ini. Masing-masing punyai hala tuju yang lebih baik hendaknya. Farewell party yang dapat dihadiri dikalangan rakan taulan sedapartment. Boss ku yang baru pun join sama jugak.

11 comments:

deaf_angel August 17, 2009 at 1:17 AM  

dod,
something is wrong - takde gambo makan2 ke? huhu

4 Kay-E August 17, 2009 at 5:59 AM  

Cantiknye gambar indoor ni... Clear & sharp :)
Betul le DIla, takan kek je? hehee...

dilaOHdila August 17, 2009 at 8:14 AM  

hahhahahha dep, kak Ita
masa ni rasa dah tak larat sangat
sebab penuh sgt event dua tiga hari ni
so mood nak shoot makanan tu pun rasa dah kabor yang oi (ahak)

atty's August 17, 2009 at 10:40 AM  

beshnya dpt diah cincin..emas.

Portdy August 17, 2009 at 10:48 AM  

teringat lagu ni pulak..

"bertemu dan berpisah adat manusia biasa...
hilang di mata namun di hati jangan lupa...."

.: Leen-Awie :. August 17, 2009 at 1:50 PM  

tu la kalo ada gambar tang makan sure best!!! yg candid ada.. hehheee...

☆ lieya latif ☆ August 17, 2009 at 5:21 PM  

cun!! suke tgk ekspresi muke masing2....nampak hepi jerk...

mrs khairul August 19, 2009 at 12:08 AM  

mana muko acik dilla nih...hehehhe...

Anonymous August 19, 2009 at 9:16 AM  

mcm kenal jer kotak kek tu. Kedai Kek Segar...

Ct August 19, 2009 at 9:33 PM  

Assalamualaikummmmdilla, kabare....

☆ lieya latif ☆ August 20, 2009 at 2:08 PM  

kak dod, salam ramadhan almubarak dan selamat berpuase buat akak sekeluarga....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts