۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ZURA MIA SARAH





Seindah nama secantik orangnya. Zura Mia Sarah.

10 comments:

damiqula July 8, 2009 at 2:13 PM  

sape ni dila?sweetnye

Big Mamma Bukhari July 8, 2009 at 7:01 PM  

mmg dia lawa.. siapa ni dod?

gambar lawa2.. terliur tgk makanan tu semua.. nikon d80 ye? tingin nak beli jugok.. hoho..

take care ok..

jeff July 8, 2009 at 10:54 PM  

>> comel orangnya...:D

Portdy July 9, 2009 at 12:13 AM  

anggun

♥ aimi @ kamalina ♥ July 9, 2009 at 10:10 AM  

sapa ni dilla??? nama mmg sedap..mula2 tgk tajuk ingatkan ada 3 org...rupanya nama dia je..hehehe....

☆ lieya latif ☆ July 9, 2009 at 11:32 AM  

comel die kak dod....dagu ct nurhaliza tu...hihihihi

Uncle July 9, 2009 at 12:25 PM  

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dilaOHdila July 9, 2009 at 6:33 PM  

salam semua sahabat ku....

Dami...
Ni zura opismate dilla. tengah plan nak buat Photoshoot kat Putrajaya dalam masa terdekat ni....

Mamma.....

Oklah tu kalau dah ada plan nak capai D80. memang best....sonok utk mama capture apa saja. Good luck!!!

Bro jeff..
Tq 4 de comment tu & singgah 2 rumah dilla ne....

Port
aku teringat lak nama anggun Indonesia tu erk (hehehhehehe)

Kay
hehhehehe tertipu jugak erk. nama dia memang 3 tu. Suka nama hujung dia tu Kay.....

Lieya
Tu dagu belah kan urang panggil (ahak)

Uncle....
awatnya tuh.....(hehehheheheheh)

deaf_angel July 10, 2009 at 1:30 AM  

dod aku try snap Orang Utan, hancur ah aku main aperture mode. shutter speed terus fail.

rahim July 10, 2009 at 8:40 AM  

hey Dila..*psst sini*...ciape tu...dia suke mkn beriani ke?.. hik hik hik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts