۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BEAUTIFUL LOVES......

















Semenjak Cik NiK On tiada disisi ni macam dah rasa hilang mood pulak. Planning semua hancus, adei!!!! Bak kata Bullsnapdotcom 'bagi ler shutter tu relax dulu', huhuhuhu. Apa nak buatkan benda dah nak jadi. Tunggu ajerlah kepulangan Cik Nik On ku yang amat dirindui selalu.

Masa ni rajin pulak tengok apa yang dalam xternal hdsik dilla ni. Alahai photog wedding kak cik arituh dilla tak usik apa pun. Sorry lar kak cik, maksu terlupa sungguh. Dalam FP hari tu rasanya dah published sikit. So untuk entry kali ni dilla nak letak lah photog yang dilla TAG dgn abang meor hari tuh di Dewan Merak Kayangan bulan jun lepas.

11 comments:

Portdy July 10, 2009 at 2:42 PM  

Oh, here they come, the beautiful ones, the beautiful ones

♥ aimi @ kamalina ♥ July 10, 2009 at 4:02 PM  

CANTIKNYA... hanya tu yg mampu kuucapkan dilla....

deaf_angel July 10, 2009 at 8:09 PM  

aku tengok dua kali baru aku perasan belakang tu background art je eh.. aku ingat real cam ceta Titanic.

thanks dod for the tip, tapi susah ah pasal binatang2 tu gerak2 dan dorang tak stay lama satu tempat, by the time aku nak adjust2 abis semua blah dah.

aku tampal baboon lak, dod ko nengok dan kutuk mana patut

dilaOHdila July 11, 2009 at 8:26 AM  

tq port, kay & dep
ni photo dah sbulan lalu

shoot dalam dewan ni kalau yang tak pandai cam aku ni cam nilah rupanya
banyak yang tak balanced....pe pun keep & try kan

atty's July 11, 2009 at 8:50 AM  

canteknya ...mata perantin tu..

watie July 12, 2009 at 7:57 PM  

ye la kak... nak suh akak rehat dulu agaknya... laju sangt heren menan tu... kang semput datng balik kang :D

damiqula July 13, 2009 at 1:17 PM  

sy mcm kenal la gadis bertudung kaler pelangi tu

die dak smap labu ek dulu?

PINATBATE July 14, 2009 at 8:49 PM  

Dila,ni adik Farah ker?

Subhanallah..ayu neyy!!

dilaOHdila July 14, 2009 at 10:15 PM  

kak PINT....
tu kazen farah kak.....lecturer kat TUDm sg besih

niza et sofia July 20, 2009 at 7:04 PM  

Cik Dilla....
lama tak singgah, balik cuti dr Fr hari tu PC rosak tu yg lama menghilang....
cantik ler hasil kerja Dilla ni.... always admired ur art job ! Well done :)

Mr.RiZz July 20, 2009 at 10:45 PM  

kak dila dh mkin maju...hahaha..
nk tag gak..len kali ajak ar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts